x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Toate sunt în favoarea noastră

Toate sunt în favoarea noastră

26 Aug 2010   •   00:00
Toate sunt în favoarea noastră
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Întărită sigur dinspre Urziceni, cu Galamaz, Bilaşco şi, probabil, Brandan, Steaua va disputa în această seară, de la ora 20:30, pe Stadionul Letzigrund din Zürich, contra lui Grasshoppers, manşa secundă a "dublei" care o poate duce din nou în grupele Europa League.

Toate argumentele sunt în favoarea trupei lui Ilie Dumitrescu. Rezultatul din tur, 1-0, absenţele din echipa elveţiană, portarul titular, Konig, şi principalul om de gol, Renella, dar şi situaţia aproape disperată prin care trec "lăcustele". În ciuda înfrângerilor înregistrate aproape pe bandă rulantă de Grasshoppers în prima ligă elveţiană, steliştii sunt foarte conectaţi la partida din această seară.

"Nu putem merge acolo cu capul înainte pentru că s-ar putea să ne lovim. Trebuie să fim concentraţi la fel ca în meciul cu FC Vaslui. Dacă nu vom fi surprinşi cu nimic, vom marca pentru că sigur ne vom crea ocazii. Sperăm să marcăm şi să tranşăm calificarea", a declarat una dintre gurile de foc ale roş-albaştrilor, Romeo Surdu. Ilie Dumitrescu nu va putea conta din nou pe căpitanul din primele etape, Bănel Nicoliţă. Mijlocaşul este accidentat mai grav decât se părea şi va rata atât jocul din această seară, cât şi meciul cu FC Timişoara, din Ghencea, de la sfârşitul acestei săptămâni. Delegaţia Stelei a ajuns ieri după-amiază la Zürich, optimismul fiind cuvântul de ordine.

"A fost o săptămână grea pentru noi, important e că am obţinut rezultate bune. Acum ne concentrăm doar asupra meciului de la Zürich şi mergem acolo să ne calificăm. Sper să fie anul Stelei, cu toţii ne dorim să luăm titlul şi să facem o performanţă bună şi în Europa League. Eu îmi doresc să se califice cât mai multe echipe româneşti, să adunăm puncte", a declarat, la plecare spre Elveţia, mijlocaşul Eric Bicfalvi.


CFR află azi grupa
Campioana României, CFR Cluj, va afla în această seară componenţa grupei din care va face parte în această ediţie a Ligii Campionilor. Tragerea la sorţi va avea loc astăzi, începând cu ora 19:00, la Grimaldi Forum din Monte Carlo, iar ardelenii vor face parte din ultima urnă valorică. În cazul în care vor obţine în această seară calificarea în faza grupelor Europa League, Steaua, FC Vaslui, FC Timişoara şi Unirea Urziceni îşi vor afla adversarele mâine la prânz, tragerea la sorţi pentru cea de-a doua competiţie europeană intercluburi începând în jurul orei 14:00. Vineri seară, pe Stadionul Louis II din Monte Carlo, va avea loc Supercupa Europei, între Inter Milano şi Atletico Madrid.

×
Subiecte în articol: europa league