x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Torres vede semifinala cu Germania ca pe o finală

Torres vede semifinala cu Germania ca pe o finală

05 Iul 2010   •   00:00
Torres vede semifinala cu Germania ca pe o finală
Sursa foto: /Reuters

Atacantul echipei Spaniei, Fernando Torres, a declarat că priveşte ca pe o finală a Cupei Mondiale partida din semifinalele competiţiei cu Germania, care se va disputa miercuri, la Durban, informează site-ul oficial al FIFA

"Avem un meci foarte greu cu Germania. Va fi ca o finală. Noi suntem o echipă foarte ofensivă, iar ei sunt poate formaţia cea mai captivantă de la această Cupă Mondială. Au marcat patru goluri în optimi şi în sferturile de finală, aşa că sunt foarte periculoşi. Dar avem şi noi şansele noastre cu ei. Ei vor încerca să câştige, vor încerca să atace, aşa că noi vom avea mai multe spaţii de exploatat", a spus Torres.

Starul lui Liverpool consideră că partenerul său din atac, David Villa, a fost omul decisiv pentru naţionala condusă de Vicente del Bosque. "David a fost foarte important pentru noi, a fost cheia Spaniei. El înscrie goluri importante, ne-a dat posibilitatea să privim înainte că putem câştiga Cupa Mondială. Este Mondialul lui", a mai spus el.

Torres, care a marcat golul victoriei Spaniei în finala de la Euro 2008, 1-0 cu Germania, şi-ar dori să repete reuşita şi în semifinala turneului final din Africa de Sud. "Ideea este că Spania poate învinge Germania. Nu contează cine înscrie. Să sperăm că putem să o facem. Dacă voi avea şansa să înscriu golul victorios, va fi frumos să o fac din nou", a explicat el.

Atacantul este încrezător că naţionala Spaniei îşi poate îmbunătăţi jocul de la Cupa Mondială. "Sunt foarte mândru. Este prima semifinală a Spaniei la o Cupă Mondială din istorie, aşa că echipa asta face istorie din nou. Suntem foarte fericiţi şi privim înainte. Să sperăm că ce e mai bun va urma de acum. Cred că ne putem îmbunătăţi jocul şi putem fi mult mai buni", a menţionat Torres.

Fernando Torres nu se gândeşte încă la echipa sa de club, FC Liverpool, acolo unde manager a fost numit Roy Hodgson, şi a menţionat că va discuta cu acesta după Cupa Mondială. "Acum, viitorul meu este Cupa Mondială şi avem încă o săptămână foarte importantă în faţă. Sunt sigur că vom discuta în curând", a concluzionat Torres.

Reprezentativa Spaniei, campioana europeană en-titre, s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale, acolo unde va întâlni naţionala Germaniei, într-un meci care se va disputa, miercuri, la Durban.

×