x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Totti, înainte de meciul cu CFR: "Trebuie să fim vicleni ca să ne calificăm!"

Totti, înainte de meciul cu CFR: "Trebuie să fim vicleni ca să ne calificăm!"

07 Dec 2010   •   13:09
Totti, înainte de meciul cu CFR: "Trebuie să fim vicleni ca să ne calificăm!"

141405-.jpgCăpitanul echipei AS Roma, Francesco Totti, a declarat cu o zi înaintea meciului de la Cluj cu CFR din ultima etapă a Grupei E din Liga Campionilor că va trebui ca el şi colegii săi să dea dovadă de viclenie pentru a-şi asigura calificarea în optimile competiţiei.

Pentru a accede în primăvara UEFA Champions League, Romei îi este suficient şi un rezultat de egalitate în Gruia, însă forma slabă arătată în ultimele jocuri din Serie A l-a făcut pe Totti să atragă atenţia asupra riscului de a cădea din nou în capcană.

"Deşi la prima vedere pare un meci uşor având în vedere că întâlnim ultima clasă în grupă, meciul de la Cluj va fi extrem de dificil. Miza este calificarea în optimile Ligii Campionilor şi de aceea va trebui să fim foarte atenţi pentru a nu face aceleaşi greşeli pe care le-am făcut în partidele precedente, mai ales acasă cu Basel. Dacă reuşim să ne calificăm ne vom atinge unul dintre obiectivele propuse pentru acest sezon şi de abia după aceea vom putea să ne concentrăm asupra campionatului intern până în luna februarie, atunci când sunt programate meciurile din optimile de finală ale Ligii Campionilor", a declarat Totti în Corriere dello Sport.

CFR Cluj şi AS Roma se vor întâlni miercuri seară, de la ora 21:45, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" în ultima etapă a Grupei E a Ligii Campionilor. Formaţia română a fost eliminată din Europa, în timp ce AS Roma se poate califica mai departe dacă va obţine cel puţin o remiză.

×