x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international TRAGEDIE în fotbal: Christian "Chucho” Benitez a murit după debutul la echipa lui Răzvan Lucescu

TRAGEDIE în fotbal: Christian "Chucho” Benitez a murit după debutul la echipa lui Răzvan Lucescu

30 Iul 2013   •   14:02
TRAGEDIE în fotbal: Christian "Chucho” Benitez a murit după debutul la echipa lui Răzvan Lucescu
Sursa foto: aztecaamerica.com

Atacantul de 27 de ani Christian „Chucho” Benitez a murit la scurt timp după ce a jucat pentru echipa sa, El-Jaish din Qatar, într-un meci din Cupa Şeicului Jassem, potrivit digi24.ro. Ecuadorianul tocmai debutase la formaţia lui Răzvan Lucescu, care l-a achiziţionat din Mexic, de la Club America.

Partida s-a disputat în condiţii de căldură şi umiditate ridicată, tipice pentru zona Golfului în această perioadă a anului, însă fotbalistul nu s-a plâns de nimic. Conform lui Cléver Chala, socrul lui Chucho, jucătorul se afla la masă în momentul în care a început să se plângă de dureri de stomac. Soţia lui, Lizeth, l-a dus la spital, însă jucătorul nu a primit imediat îngrijiri. După câteva minute, Chucho Benitez a suferit un stop cardiac, iar la scurt timp a încetat din viaţă. Clever Chala a povestit că fiica lui este disperată, deoarece se află singură în Qatar, alături de cei doi copii ai cuplului.

Chucho Benitez a fost transferat în urmă cu trei săptămâni, pentru 11,5 milioane de euro, de la formaţia America la echipa El-Jaish.

El avea 24 de goluri pentru naţionala Ecuadorului, în 58 de meciuri. Chucho Benitez a mai jucat la El Nacional (Ecuador), Santos Laguna (Mexic), Birmingham City (Anglia) şi América (Mexic).



×