x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Un englez vrea să-şi schimbele numele de Robert Green după gafa portarului Angliei

Un englez vrea să-şi schimbele numele de Robert Green după gafa portarului Angliei

15 Iun 2010   •   00:00
Un englez vrea să-şi schimbele numele de Robert Green după gafa portarului Angliei
Sursa foto: /Reuters

Robert Green, un englez de 45 de ani, a declarat că vrea să-şi schimbe numele după ce portarul naţionalei Angliei a gafat în meciul cu SUA, scor 1-1, de la Cupa Mondială, informează Daily Mirror. Cetăţeanul, rezident în Walkington (East Yorkshire), a declarat că iniţial a fost încântat că are acelaşi nume cu cel al portarului Angliei, însă de când acesta a greşit copilăreşte în meciul cu SUA, el a devenit subiectul preferat de glume al prietenilor săi.

"Vreau să-mi schimb numele. A fost îngrozitor. Am primit mai multe mesaje şi telefoane de la prieteni imediat după gol, multe din aceste mesaje nu pot fi reproduse", a declarat Robert Green, care nu a precizat care ar vrea să fie viitorul său nume.

Reprezentativa Angliei a remizat, sâmbătă, scor 1-1, în faţa echipei Statelor Unite ale Americii în primul meci din Grupa C de la Cupa Mondială. Britanicii au fost egalaţi în minutul 40, după ce balonul şutat de Dempsey a fost scăpat în plasă de portarul Robert Green.

×
Subiecte în articol: cm2010