x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international UPDATE Lionel Messi s-a decis. Care va fi salariul vedetei argentiniene

UPDATE Lionel Messi s-a decis. Care va fi salariul vedetei argentiniene

10 Aug 2021   •   13:25
UPDATE Lionel Messi s-a decis. Care va fi salariul vedetei argentiniene

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a acceptat condițiile contractuale propuse de PSG și va ajunge la Paris în cursul serii, pentru a perfecta înțelegerea, a anunțat jurnalistul italian Fabrizio Romano, specializat în informații despre transferurile din fotbal.

Cele două părți au ajuns la o înțelegere, Messi luând decizia definitivă de a accepta contractul, pe care îl va semna pe 2 ani, cu opțiunea de a fi extins un an, până în iunie 2024. Salariul lui Messi la PSG va fi de 35 milioane pe sezon, plus bonificații.

 Mediafax

ȘTIRE INIȚIALĂ Clubul FC Barcelona i-a transmis o nouă ofertă lui Lionel Messi, chiar după ce acesta și-a luat rămas bun de la fanii săi, după 20 de ani  în care a jucat la echipa spaniolă, potrivit postului tv, Beteve. 

Tatăl starului argentinian, Jorge Messi, care este și reprezentantul acesuia, a fost contactat noaptea trecută de către CEO-ul clublului, Ferran Reverter, pentru o nouă ofertă.

"Uşa Barcelonei nu este complet închisă, iar argentinianul şi clubul negociază în această dimineaţă un acord care, dacă va fi încheiat, ar fi unul istoric, în urma celor întâmplate în ultima săptămână", scrie publicația  El Mundo Deportivo.

Deși asta ar putea fi o veste bună, s-ar putea să vină prea târziu deoarece Messi va pleca, astăzi, la Paris pentru a semna cu echipa franceză PSG. 

Messi a susținut, duminică, o conferință de presă în care aiizbucnit în lacrimi când și-a anunțat plecarea, acesta evoluând întraga carieră doar la FC Barcelona. 



 

×
Subiecte în articol: Lionel Messi fc barcelona psg