x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Utrecht câştigă pentru Neşu, 5-1 cu AZ Alkmaar - video

Utrecht câştigă pentru Neşu, 5-1 cu AZ Alkmaar - video

15 Mai 2011   •   16:25
Utrecht câştigă pentru Neşu, 5-1 cu AZ Alkmaar - video
Sursa foto: /gsp.ro

Momente emoţionante în această după-amiază, înainte de startul partidei Utrecht - AZ Alkmaar, din ultima etapă a campionatului Olandei. Aşa cum au promis, organizatorii au întins pe gazon un imens steag tricolor, de 600 de metri pătraţi, cu chipul lui Neşu, însoţit de îndemnul "Never give up" (Nu ceda niciodată!), moment în care cei aproape 25.000 de spectatori s-au ridicat în picioare şi au început să scandeze numele fundaşului român, accidentat grav în timpul antrenamentului de marţi dimineaţă.

165621-nesu.jpgDe asemenea, jucătorii lui Utrecht au apărut pe gazon cu tricouri albe pe care aveau un steag al României şi poza lui Neşu, iar peste tot în tribune, chiar şi în sectorul rezervat suporterilor oaspeţi, puteau fi văzute steaguri şi eşarfe tricolore şi bannere cu mesaje de susţinere pentru Neşu.

Pe teren, Utrecht a făcut cel mai bun meci al sezonului, impunându-se cu un categoric 5-1. Schut, fotbalistul care l-a accidentat involuntar pe Neşu, nu a jucat azi, urmărind partida din tribună. Echipa lui Neşu conducea la pauză cu 2-0, după "dubla" lui Mertens, care după fiecare gol s-a dus la marginea terenului şi le-a arătat suporterilor tricoul de sub cel de joc, pe care are imprimat chipul lui Mihai. Martens a redus din diferenţă în minutul 64, dar Utrecht s-a desprins pe final, cu trei goluri marcate în ultimele 10 minute de Wolfswinkel (de două ori) şi acelaşi Mertens.

Potrivit trimisului special al Gazetei Sporturilor, marcatorul celui de-al patrulea gol al gazdelor, Dries Mertens, şi-a scos tricoul după reuşită şi a fluturat o eşarfă cu Mihăiţă Neşu. Pentru că a renunţat la tricou, arbitrul întâlnirii l-a sancţionat cu cartonaş galben, în fluierăturile tuturor spectatorilor! La golul de 5-1, Wolfswinkel şi-a scos şi el tricoul la îndemnul tribunelor, dar arbitrul s-a întors cu spatele, făcându-se că nu observă faza!





×