x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Van Persie iese la atac: "Eliminarea mea? O glumă proastă!"

Van Persie iese la atac: "Eliminarea mea? O glumă proastă!"

09 Mar 2011   •   10:33
Van Persie iese la atac: "Eliminarea mea? O glumă proastă!"
Sursa foto: /AFP

"O glumă proastă!". Aşa a catalogat atacantul olandez al lui Arsenal, Robin van Persie, eliminarea sa în meciul cu FC Barcelona, scor 1-3, disputat, marţi seară, în manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

"Eliminarea mea a influenţat decisiv rezultatul final al partidei. Este o glumă proastă! Cum puteam auzi fluierul lui când cei 95.000 de spectatori de pe stadion făceau un zgomot infernal?", a declarat Van Persie, care fost eliminat în minutul 56 al partidei de pe "Nou Camp", la scorul de 1-1, după ce a primit al doilea cartonaş galben deoarece a şutat în minge după fluierul arbitrului Massimo Busacca.

"Busacca a fost rău tot meciul, nu înţeleg de ce a fost aici în această seară. Oamenii ăştia sunt incredibili!", a mai spus Van Persie, care a fost recuperat în timp record după accidentarea la genunchi suferită în februarie, putând astfel evolua împotriva Barcei.

Pe de altă parte, cei de la Arsenal au refuzat să confirme informaţia conform căreia arbitrul elveţian ar fi avut după meci, în tunelul ce duce la vestiare, un schimb tăios de replici cu managerul londonezilor, Arsene Wenger. "I-am spus ce credeam despre această decizie. Nu trebuie să fi jucat fotbal la nivel înalt pentru a lua o astfel de decizie", a comentat Wenger.

Arsenal a fost eliminată, marţi seară, din Liga Campionilor, după ce a pierdut, scor 1-3, cu FC Barcelona, în manşa retur a optimilor competiţiei. În tur, formaţia engleză câştigase cu 2-1, după ce fusese condusă.

×