x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Victorie importantă pentru CFR Cluj . Campioana și-a asigurat prezența în grupele Conference League

Victorie importantă pentru CFR Cluj . Campioana și-a asigurat prezența în grupele Conference League

28 Iul 2021   •   23:03
Victorie importantă pentru CFR Cluj . Campioana și-a asigurat prezența în grupele Conference League
Sursa foto: Hepta

CFR Cluj s-a calificat miercuri în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, impunându-se în dubla manșă cu Lincoln Red Imps, din Gibraltar. CFR a învins în retur cu 2-0, după ce în tur s-a impus cu 2-1. După 4-1 la general, CFR Cluj va juca în turul 3, cel mai probabil cu Young Boys Berna.

Clujenii au marcat în prima repriză, în minutul 18, prin Mike Cestor. Oaspeții au avut și ei două ocazii mari de a marca, Arlauskis fiind de fiecare dată la post.

Golul de 2-0 a fost opera islandezului Sigurjonsson, care a marcat exact la vinclu, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, în minutul 58.

CFR a dominat pe toată durata partidei, fără a forța. Oaspeții au avut și ei incursiuni sporadice spre poarta lui Arlauskis, care a mai salvat în două rânduri din situații iminente de gol.

S-a încheiat 2-0 cu ardelenii urmând să joace „finala” pentru un loc în grupele Ligii Campionilor, cel mai probabil cu Young Boys Berna.

Victoria de miercuri asigură pentru CFR prezența în play-off-ul Europa League, de unde, în cea mai rea situație, va ajunge în grupele Conference League.

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Graovac, Cestor, Camora - Hoban, Sigurjonsson - Chipciu, Deac, Păun - Debeljuh
Rezerve: Bălgrădean, Hundrich, Rodriguez, Omrani, CIobotariu, Latovlevici, Tahiri, Petrila, Gussouma, Itu
Antrenor: Marius Șumudică.

Lincoln Red Imps: Soler - Wiseman, Chipolina, Bernardo Lopes, Toscano - Yahaya, Rosa, Carralero - Walker, Kike Gomez, Britto
Rezerve: Goldwin, Ronan, Casciaro, Torrilla, Gomez, Kovalonoks, Valarino, Moore, Sergeant, Ocran
Antrenor: Raul Castillo.

(sursa: Mediafax)

×