x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Victorie pentru CFR Cluj în preliminariile Ligii Campionilor

Victorie pentru CFR Cluj în preliminariile Ligii Campionilor

07 Iul 2021   •   07:54
Victorie pentru CFR Cluj în preliminariile Ligii Campionilor
Sursa foto: Hepta

CFR Cluj a învins marți seara, în returul primului tur preliminar al UEFA Champions League, echipa Borac Banja Luka, din Bosnia Herțegovina, cu scorul de 3-1. Marius Șumudică a debutat cu o victorie pe banca ardelenilor.

CFR Cluj Napoca a început cu dreptul campania de calificare în grupele Ligii Campionilor, reușind să marcheze de trei ori în poarta mult mai puțin titratei echipe Bosniace, care, chiar dacă nu a dat o replica foarte consistentă, a reușit totuși să marcheze o dată și facă un joc defensiv mai eficient decât era de așteptat.

Campioana României a început meciul cu ratarea unui penalty, de către Deac, în minutul 11, însă mingea respinsă de portarul advers, a ricoșat cu noroc la Omrani, care a deschis scorul.

Ciprina Deac s-a revanșat pentru ratarea loviturii de pedeapsă, marcând în minutul 28 cu un șut de efect, pentru 2-0.

Omrani și Păun ratează apoi două ocazii, execuțiile lor în spre poartă fiind blocate de fiecare dată de fundașii bosniaci.

În minutele suplimentare, Borac Banja Luka a surprins apărarea clujenilor, Panagiotis Moraitis marcând cu o lovitură de cap bine plasată și reducând diferența (2-1, min 45+1).

În partea secundă clujenii au dominat, fără a avea ocazi deosebite. În minutul 60, islandezul Runar Sigurjonsson a preluat o pasă a lui Deac, și a șutat din voleu. Marcând primul său gol pentru CFR Cluj și pentru scorul de 3-1 (min. 60) cu care s-a și încheiat partida.

Meciul tur se joacă marțea viitoare, la Banja Luka, nu înainte însă ca, sâmbătă, CFR Cluj să joace pentru Supercupa României, în compania Universității Craiova.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cfr cluj champions league