x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Video: Chelsea bate pe Manchester şi relansează lupta pentru titlu în Anglia

Video: Chelsea bate pe Manchester şi relansează lupta pentru titlu în Anglia

02 Mar 2011   •   09:34
Video: Chelsea bate pe Manchester şi relansează lupta pentru titlu în Anglia
Sursa foto: /AFP

Chelsea Londra a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe Manchester United, într-un meci restanţă contând pentru etapa a XVIII-a din Premier League. "Diavolii roşii" rămân astfel fără victorie pe "Stamford Bridge" în ultimii 9 ani.

 

"Diavolii" au deschis scorul după o jumătate de oră de joc prin Rooney, însă Chelsea a întors rezultatul în repriza secundă prin golurile înscrise de noua achiziţie din această iarnă, brazilianul David Luiz '54, şi de Lampard '79, care a transformat un penalty. Lupta pentru titlu în Anglia este astfel relansată, Arsenal aflându-se la doar 4 puncte în spatele echipei lui Sir Alex Ferguson.

Chelsea: Cech - Ivanovic, Luiz (Bosingwa '81), Terry, Cole - Ramires, Essien, Lampard, Malouda (Zhirkov '71) - Anelka (Drogba '61), Torres. Antrenor: Carlo Ancelotti


Manchester: Van der Sar - O'Shea, Vidic, Smalling, Evra (Fabio '81) - Fletcher, Carrick, Scholes (Giggs '70) - Nani, Rooney, Hernandez (Berbatov '70). Antrenor: Sir Alex Ferguson.

În clasament, Manchester United se află pe primul loc, cu 60 de puncte, urmată de Arsenal cu 56 de puncte (un meci mai puţin) şi de Manchester City cu 50 de puncte.



×