x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Video: "Dublă" Mutu în trei minute şi Fiorentina bate Catania cu 3-0!

Video: "Dublă" Mutu în trei minute şi Fiorentina bate Catania cu 3-0!

06 Mar 2011   •   16:42
Video: "Dublă" Mutu în trei minute şi Fiorentina bate Catania cu 3-0!

Adrian Mutu a făcut spectacol în meciul câştigat de Fiorentina în faţa Cataniei cu scorul de 3-0, reuşind să marcheze primele sale goluri de când a fost reprimit în lotul "viola".

În minutul 21, atacantul român a deschis scorul cu o lovitură de cap după un corner de pe partea stângă executat de Santana şi prelungit de Gilardino.

După patru minute, Briliantul a reuşit "dubla" printr-un şut puternic cu piciorul drept de la marginea careului care a făcut inutil plonjonul portarului Andujar. Golul al treilea al Fiorentinei a fost marcat de Gilardino la capătul unei acţiuni de contraatac declanşată de Mutu!

La pauza meciului, reporterii de la postul de televiziune Sky i-au luat un scurt interviu românului, care a declarat: "Am răspuns pe teren cererilor pe care mi le-a făcut Mihajlovic toată săptămâna. Sunt foarte fericit pentru aceste goluri, care, de această dată, mi le dedic mie!".

Arbitrul partidei de pe "Artemio Franchi", Domenico Celi, i-a arătat lui Mutu cartonaşul galben după ce acesta şi-a dat tricoul jos pentru a celebra prima reuşită.

Internaţionalul român, care a fost schimbat în minutul 70 cu Vargas în aplauzele şi ovaţiile publicului, a marcat până acum trei goluri în acest sezon, după ce a mai punctat tot împotriva Cataniei, în tur, când Fiorentina a câştigat cu 1-0.

După "dubla" cu Catania, Mutu a ajuns la 68 de goluri înscrise pentru Fiorentina şi se află la doar 5 goluri de bariera celor 100 de reuşite în Serie A. Dacă va atinge "cota" 100, Adrian îl va egala pe legendarul jucător al Fiorentinei, Giancarlo Antognoni, care a evoluat în tricoul viola în perioada 1972–1987.

Vezi golurile marcate de Adrian Mutu în meciul Fiorentina-Catania 3-0

×