x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international VIDEO! Suporterii Leicester City s-au dezlănţuit în centrul Madridului

VIDEO! Suporterii Leicester City s-au dezlănţuit în centrul Madridului

13 Apr 2017   •   14:36
VIDEO! Suporterii Leicester City s-au dezlănţuit în centrul Madridului

Opt suporteri ai echipei Leicester City au fost arestaţi de către poliţia din Madrid înaintea meciului cu Atletico din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce s-au bătut cu forţele de ordine, scrie Eurosport. Atletico Madrid a învins formaţia engleză Leicester City cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe stadionul ''Vicente Calderon'', într-un meci din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. 

Atletico, finalista competiţiei în sezonul trecut, s-a impus prin golul marcat de Antoine Griezmann (28 - penalty), după ce tot el a fost faultat în careu de Albrighton. Madrilenii au dominat clar partida şi şi-au creat multe ocazii de gol, dar nu au reuşit să marcheze decât o dată, astfel că ''vulpile'' păstrează şanse să întoarcă scorul în retur. 

Atletico nu a pierdut niciodată acasă cu o echipă engleză (5 victorii, 5 egaluri), Leicester fiind eliminată de echipa spaniolă la două din ultimele sale trei participări în cupele europene. Returul va avea loc pe 18 aprilie, scrie Agerpres.

Grupul de suporteri care a făcut deplasarea în capitala Spaniei a provocat incidente, iar forţele de ordine au fost nevoite să intervină pentru a calma situaţia, scrie prosport.ro. Violenţele s-au intensificat în momentul intervenţiei ofiţerilor de poliţie, iar trei dintre poliţişti şi doi suporteri au suferit "răni minore", aşa cum scriu jurnaliştii britanici de la Eurosport, potrivit unui comunicat emis de poliţia din Madrid. "Opt huligani au fost arestaţi pentru vandalism şi deranjarea liniştii publice", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei madrilene, conform Eurosport.

"Am primit rapoarte din partea poliţiei locale cu privire la un număr de arestări în urma unor incidente minore la Madrid", a fost prima reacţie a oficialilor clubului Leicester, menţionează sursa citată de prosport.

 

 

 

 

 

×