x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Villas Boas a semnat un contract pe trei ani cu Chelsea.

Villas Boas a semnat un contract pe trei ani cu Chelsea.

22 Iun 2011   •   10:07
Villas Boas a semnat un contract pe trei ani cu Chelsea.

Fostul antrenor al lui FC Porto, Andre Villas Boas a semnat azi un contract pe trei ani cu Chelsea, informeaza site-ul oficial al clubului londonez .

"Andre era un candidat extraordinar pentru acest post. Este unul dintre cei mai talentati tineri manageri din fotbalul de azi si a obtinut deja multe intr-un timp relativ scurt. Ambitia, pasiunea si determinarea lui sunt potrivite pentru Chelsea si suntem increzatori ca sub conducerea lui Andre vom avea succese atat in campionatul intern cat si in competitiile europene", a anuntat site-ul oficial al Chelsea Londra.

Gruparea FC Porto a anuntat, marti, ca a primit de la antrenorul Andre Villas-Boas suma de 15 milioane de euro, reprezentand clauza de reziliere a contractului, in locul sau fiind numit secundul Victor Pereira.

La 33 de ani, dupa un singur sezon, Villas-Boas, fost secund al lui Jose Mourinho, a adus trei trofee pentru FC Porto in 2010/2011: campionatul, Cupa Portugaliei si Liga Europei, fiind cel mai tanar tehnician care reuseste sa castige o cupa europeana.

×