x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Wenger şi Nasri, anchetaţi de UEFA. Vezi care este motivul!

Wenger şi Nasri, anchetaţi de UEFA. Vezi care este motivul!

10 Mar 2011   •   09:08
Wenger şi Nasri, anchetaţi de UEFA. Vezi care este motivul!
Sursa foto: /Reuters

UEFA a anunţat, miercuri, că au fost deschise proceduri disciplinare împotriva antrenorului echipei Arsenal, Arsene Wenger, şi jucătorului Samir Nasri, pentru că l-au criticat pe arbitrul întâlnirii cu FC Barcelona, din optimile Ligii Campionilor, informează AFP.

Wenger a contestat eliminarea jucătorului Robin Van Persie, decisă de arbitrul elveţian Massimo Busacca în minutul 56. Robin Van Persie a fost eliminat, după ce a primit al doilea galben deoarece a lovit balonul după fluierul lui Busacca. Jucătorul a susţinut că nu a auzit fluierul arbitrului, din cauza zgomotului de pe stadion, şi nici nu a văzut steagul ridicat.

Potrivit comunicatului UEFA, Wenger şi Nasri sunt acuzaţi de "conduită nepotrivită" şi cazul lor va fi analizat pe 17 martie.

Echipa spaniolă FC Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), formaţia engleză Arsenal Londra, în manşa secundă a optimilor competiţiei. În tur, Arsenal s-a impus cu scorul de 2-1.

×