x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Franta - Ladislau Bölöni s-a justificat

Franta - Ladislau Bölöni s-a justificat

de Dragos Stoica    |    03 Iun 2006   •   00:00
Franta - Ladislau Bölöni s-a justificat

Tehnicianul Ladislau Bölöni, care a semnat miercuri un contract pe doi ani cu AS Monaco, a declarat ca a decis sa paraseasca formatia Rennes, pe care a pregatit-o in ultimele trei sezoane, deoarece nu i s-a propus prelungirea acordului.

Bölöni a explicat, in cadrul unei intrevederi cu jurnalistii din Rennes, ca nu este dezamagit de conducerea clubului cu care s-a aflat sub contract in ultimii trei ani, desi in sezonul 2005/2006 s-a aflat de mai multe ori in situatia de a lucra sub presiunea unui ultimatum. El s-a aflat de doua ori in pericol sa fie demis de la conducerea tehnica a formatiei Rennes, dupa un debut foarte slab in campionat, o singura victorie in primele cinci etape, si dupa o alta serie de cinci infrangeri consecutive in retur. Intr-o brosura de patru pagini distribuita ziaristilor, pe a carei coperta a fost imprimata fotografia sa color, Bölöni precizeaza ca meritele sale la Rennes nu pot fi negate. La finele sezonului trecut, el a calificat pe Rennes in cupele europene, pentru prima oara in istoria clubului. In ultima editie din Ligue 1, Rennes a ocupat locul 7, ratand in ultima etapa sansa de a evolua chiar in Liga Campionilor, dar si pe cea de a participa, pentru a doua oara consecutiv, in Cupa UEFA.

PREZENTARE. Ladislau Bölöni a semnat miercuri un contract pe doua sezoane cu AS Monaco, urmand sa fie prezentat jucatorilor la 22 iunie, cand este programata reluarea pregatirilor formatiei din Principat.

MANDRU
"Poate as fi putut sa fac mai multe, dar dati-mi voie sa spun, la ora bilantului, ca nu am nimic sa-mi reprosez. Am spus la un moment dat ca voiam sa marchez istoria echipei Stade Rennais. Cred ca am reusit"
Ladislau Bölöni
antrenor AS Monaco

×
Subiecte în articol: sport