x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Confruntarea epică dintre frați! "Kelce Bowl", gata să facă istorie în Super Bowl

Confruntarea epică dintre frați! "Kelce Bowl", gata să facă istorie în Super Bowl

de Redacția Jurnalul    |    07 Feb 2023   •   12:00
Confruntarea epică dintre frați! "Kelce Bowl", gata să facă istorie în Super Bowl
Sursa foto: Hepta

"Kelce Bowl" se joacă duminică la Phoenix. Travis Kelce de la Kansas City Chiefs și Jason Kelce de la Philadelphia Eagles pregătindu-se să facă istorie, urmând să devenă primii frați care vor juca unul împotriva celuilalt în Super Bowl.

Luni seara, la evenimentul de deschidere a Super Bowl de la Footprint Center, confruntarea frățească a fost subiectul de discuție al fiecărui reporter.

"Este un moment special", a declarat Travis, citat de Reuters. El este cel care i-a ajutat pe Chiefs să câștige campionatul în urmă cu trei ani. "Este ceva de care, evident, ne vom aminti pentru tot restul vieții noastre".

Cei doi s-au bucurat deja fiecare de sezoane de invidiat în Liga Națională de Fotbal.

Travis, în vârstă de 33 de ani, a fost selectat de opt ori în Pro Bowl și este un adevărat îndrăgit al presei pentru farmecul său și pentru eroismele sale pe teren.

Jason, prin comparație, se bucură de mai puțină atenție ca jucător de linie ofensivă, dar are și el șase selecții Pro Bowl și a ajutat Philadelphia să câștige trofeul Lombardi acum cinci ani.

"Are mai multe Pro Bowls, va intra în Hall of Fame, probabil cel mai bun tight end din toate timpurile, arată mai bine, dansează mai bine", a spus Jason, în vârstă de 35 de ani.

Cei doi provin din Cleveland, Ohio, și au visat în copilărie că ar putea juca împreună în aceași echipă în Super Bowl.

Mama lor, Donna, a precizat că nu va alege o tabără, apărând luni la campania mediatică de la Super Bowl într-un tricou combinat Eagles-Chiefs.

"Amândoi ne dăm seama că pentru unul din noi nu se va termina cu bine", a spus Jason.

"Știu că pare o nebunie, dar cred că amândoi încă ne susținem unul pe celălalt", a adăugat el. "Simt că nu te poți abține să nu faci asta. Poate că eu nu țin cu Chiefs, dar întotdeauna țin cu Travis".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fratii kelce super bowl