x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FRF - A venit ora Nasului?

FRF - A venit ora Nasului?

de Vicentiu Neagoe    |    25 Ian 2007   •   00:00
FRF  -  A venit ora Nasului?

Mircea Sandu se bate maine pentru un loc in Europa. Mircea Sandu a plecat ieri la Dusseldorf, unde va candida pentru un loc in Comitetul Executiv al UEFA, in acelasi timp alegandu-se si noul presedinte al forului european dintre Lenart Johansson si Michel Platini.

Oficialul FRF a precizat ca, prin eventuala sa alegere, federatia noastra ar avea de castigat mai multe lucruri. "Un plus de imagine, un plus de credibilitate si poate ca in mentalitatea jucatorilor, arbitrilor si a conducatorilor de club va fi o transformare. Voi incerca impreuna cu ceilalti colegi din est sa atragem atentia asupra unor investitii ce trebuie facute in infrastructura tarilor respective", a spus Sandu.

Nasu a spus ca in cazul in care nu va fi ales, nu va mai candida pentru un eventual mandat. "Nu voi mai candida, dupa 55 de ani nu mai merita, chiar daca majoritatea celor din Comitetul Executiv sunt in jurul a 60 de ani. Eu sunt optimist si nu cred ca trebuie sa am emotii, pentru ca nu intru in teren sa joc", a mai spus Sandu, care a adaugat ca nu va renunta la presedintia FRF in cazul unui insucces.
NEHOTARAT
"Eu am vorbit cu ambii candidati la presedintie, Platini si Johansson, am avut multe discutii, dar inca nu m-am hotarat cu cine voi vota. O sa stau sa ma gandesc bine, noaptea e un sfetnic bun. Se infrunta tineretea si abilitatea francezului, cu experienta suedezului "
  • Mircea Sandu, presedinte FRF
  • Solicitari
    Mircea Sandu a admis ca forul roman va analiza in urmatorul Comitet Executiv posibilitatea ca echipele din Liga 1 sa poata evolua cu cinci fotbalisti extracomunitari pe teren. "Exista o solicitare a cluburilor din Liga 1 si o vom analiza. S-au adresat Ligii, Liga a facut o scrisoare catre federatie unde se solicita prezenta a cinci jucatori extracomunitari in teren. Analizam pentru ca au avut contracte si vom vedea si perioada de contract a fiecaruia. Vom vedea la Comitetul Executiv din luna februarie".

    ×
    Subiecte în articol: sport