x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FRF – Steaua depunctată cu 7 puncte, U Cluj cu 6 puncte

FRF – Steaua depunctată cu 7 puncte, U Cluj cu 6 puncte

de Dragos Stoica    |    05 Iun 2008   •   00:00

Gigi Becali: "Nu are de ce sa imi fie frica pentru ca am putea pati precum FC Porto. De ce? Fiindca nu exista probe".



Comisia de Disciplină a FRF a luat ieri sancţiuni fără precedent în fotbalul românesc! După povestea cu cîntec din finalul campionatului, cînd vicepreşedintele Stelei, Teia Sponte, a fost ridicat de procurorii DNA de la un restaurant de lîngă Cluj avînd asupra sa o geantă cu suma cash de 1,7 milioane de euro, bani destinaţi formaţiei "U" Cluj pentru ca aceasta să-şi apere corect şansele în partida cu CFR Cluj, forul federal a decis ca gruparea din Ghencea să fie depunctată cu şapte puncte, în timp ce, deja retrogradată, "U" Cluj va începe viitorul sezon cu un minus de opt puncte, după ce oricum nu reuşise să îndeplinească baremul minim de opt puncte! În ciuda acestei decizii, Steaua, care a încheiat campionatul cu 75 de puncte, va rămîne pe locul doi în clasamentul Ligii I, cu 68 de puncte, adică şapte mai multe decît Rapid, ocupanta poziţiei a treia.

INTERZIŞI. Totodată, patronul militarilor, Gigi Becali (foto), nu mai are voie să calce pe vreun stadion de fotbal din România timp de doi ani, aceeaşi sancţiune primind-o şi fostul preşedinte al ardelenilor, Toni Doboş. La nivelul jucătorilor, Gigel Coman a fost sancţionat cu şase luni de suspendare, verdict pe care l-a primit şi fundaşul stelist Petre Marin. UEFA, mai mult ca sigur, se va sesiza după măsurile adoptate de Comisia de Disciplină, putînd dispune suspendarea Stelei din actuala ediţie a Ligii Campionilor.


Gigi Becali: "Nu are de ce sa imi fie frica pentru ca am putea pati precum FC Porto. De ce? Fiindca nu exista probe".

Dumitru Dragomir:
"Nu vreau să comentez nimic, nu sunt comisiile Ligii. Să comenteze cei care răspund de comisii (n.r. - FRF). Oricum clasamentul nu se modifică după decizia Comisiei de Disciplină"

×
Subiecte în articol: sport puncte