x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gabi Stan: "Am fost somer pana ieri!"

Gabi Stan: "Am fost somer pana ieri!"

01 Sep 2004   •   00:00
Gabi Stan: "Am fost somer pana ieri!"

Situatia dramatica in care a ajuns echipa de sub Tampa dupa 5 etape, pe ultimul loc si cu un singur punct, l-a determinat pe Ionut Lupescu sa demisioneze. Gestul "Kaiserului" nu l-a impresionat deloc pe Ioan Nicolaie, patronul "stegarilor" acceptand pe loc despartirea de fostul jucator al lui Dinamo.

SORIN ANGHEL

SOMER. Postul de antrenor principal la FC Brasov nu a ramas mult timp vacant, Gabi Stan fiind cel ales sa-i scape pe brasoveni de rusinea ultimului loc. "Am acceptat sa preiau postul de antrenor principal pentru ca nu aveam nici un loc de munca. Eram somer", a explicat Stan care a fost motivul pentru care a preluat conducerea tehnica a echipei de sub Tampa.

CUNOSCATOR. Ultima oara la FC Vaslui, formatie de care s-a despartit in luna martie, "Gabello" pune situatia actuala de la FC Brasov pe seama ghinionului. "Cunosc foarte bine jucatorii. Cu foarte multi dintre ei am lucrat fie la Brasov, fie la Astra si pot spune fara nici o exagerare ca pozitia in clasament este una mincinoasa. S-a ajuns pe ultimul loc pentru ca Ionut Lupescu a fost lovit si de nesansa. In Cotroceni, echipa a condus cu 1-0, la fel si la meciul cu Bistrita", a declarat Gabi Stan, care in 2001 a jucat cu FC Brasov impotriva celebrei echipe Internazionale Milano, in turul intai preliminar al Cupei UEFA.

×
Subiecte în articol: sport