x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gabriel Tamaş, arestat la domiciliu în Israel

Gabriel Tamaş, arestat la domiciliu în Israel

de Theodora Şutiu    |    28 Mar 2019   •   12:00
Gabriel Tamaş, arestat la domiciliu în Israel

Internaţionalul român Gabriel Tamaş a fost pus sub control judiciar şi va petrece următoarele zile în arest la domiciliu, după ce marţi a fost prins la volan sub influenţa băuturilor alcoolice în Israel, acolo unde evoluează la echipa Hapoel Haifa. Fotbalistul conducea cu 205 km/h atunci când a fost oprit de poliţie şi a stat o noapte în spatele gratiilor.

Conform informaţiilor obţinute de Gazeta Sporturilor, Tamaş a fost audiat de magistraţi aproape două ore. Verdictul a fost anunţat de Noam Reghev, ofițerul de presă al lui Hapoel. Fundaşul, soţia sa Ioana şi ceilalţi care îi însoţeau au refuzat să dea declaraţii.

Ar putea fi dat afară

Escapada ilegală a lui Tamaş ar putea să îl coste contractul cu Hapoel Haifa. Presa din Israel scrie că fotbalistul, în vârstă de 35 de ani, a fost silit de patronul clubului la care evoluează, Yoav Katz, să semneze o clauză antialcool. Se pare că şeful echipei din Israel ar fi aflat de obiceiurile bahice ale lui Tamaş după ce a semnat contractul. Yoav Katz i-a transmit atunci un mesaj clar: fie semnează un contract adiţional, prin care acceptă o clauză anti-băutură, fie înţelegerea va pica. „Am mai avut cazuri de acet gen. În caz că nu accepţi clauza, contractul va fi reziliat”, i-a spus patronul lui Hapoel Haifa, fundaşului, în momentul semnării contractului.

„S-a comportat civilizat la poliție, a înțeles situația. Clubul i-a oferit un avocat. Pentru că nu a rănit pe nimeni, probabil că permisul îi va fi suspendat. Nu este imposibil să i se interzică să mai conducă vreodată în Israel”

Igal Goldstein, jurnalist

 

 

×
Subiecte în articol: gabriel tamas