x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Galatasaray - Centenar de cosmar

Galatasaray - Centenar de cosmar

11 Apr 2005   •   00:00

Gheorghe Hagi si-a diminuat serios sansele de a obtine primul sau titlu de campion din cariera de antrenor, dupa ce Galatasaray a fost invinsa duminica seara de Trabzonspor, 0-2, chiar pe "Ali Sami Yen".

INCOLTIT. Galata a pierdut cu Trabzon si si-a compromis sansele la titlu. Gica Hagi este atacat din toate directiile
Cu sapte etape inainte de final, Galata are 7 puncte mai putin decat liderul Fenerbahce.

DE VINA. Suporterii lui Cim-Bom si presa turca apreciaza ca antrenorul roman este principalul vinovat pentru esec. "Schimbarile pe care le-a facut Hagi au fost gresite", scrie cotidianul Hurriyet. La randul sau, Star considera ca Galata nu mai are nici o sansa sa castige campionatul. "Cim-Bom a abandonat. Fener a sarbatorit. Rezultatul meciului a schimbat soarta titlului, iar centenarul leului s-a transformat in cosmar", noteaza Star.

"HOTUL". Sabah scrie ca la finalul meciului, in loc de "I love you Hagi", spectatorii au scandat "Imparatul Fatih Terim". Ba, mai mult, fanii si-au adus aminte si de incidentul de saptamana trecuta, cand antrenorul roman i-a acuzat pe acestia pe nedrept ca i-au furat telefonul. Asa ca au strigat ca si la Kayseri: "Hagi, hotul!". (Delia Gomoescu)

HAGI MAI CREDE IN TITLU
Prezent la lansarea noii Serii 7 de la BMW, companie cu care are contract de imagine in Romania, Hagi a precizat ca inca mai crede in sansele Galatei de a castiga titlul in Turcia. "Am pierdut o mare sansa de a ne apropia de lider, dar trebuie sa uitam de acest meci slab. Mai sunt sapte etape, in care noi trebuie sa castigam toate meciurile. Fener se poate incurca, fiindca are meci direct cu patru dintre echipele tari ale Turciei", a conchis "Regele", care considera ca Galatasaray merita felicitata pentru lucrurile bune pe care le-a facut in acest sezon.

×
Subiecte în articol: sport