x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Gemenii", in instanta

"Gemenii", in instanta

de Dragos Stoica    |    25 Oct 2005   •   00:00
"Gemenii", in instanta

Catalogat drept "hot", presedintele CCA, Ion Craciunescu, a declarat ca-i va cere socoteala la tribunal fostului sau prieten.

Candva prieteni nedespartiti, Ion Craciunescu si Adrian Porumboiu, nascuti si in aceeasi zi, se afla acum la cutite. In urma ultimelor atacuri facute la adresa sa de finantatorul lui FC Vaslui, presedintele CCA a decis sa se adreseze instantei.

SCANDAL. Promovata in premiera pe scena primei divizii, FC Vaslui n-a reusit pana acum sa cunoasca gustul victoriei. In zece etape scurse de la inceperea actualului sezon, formatia patronata de Adrian Porumboiu n-a strans decat trei puncte din trei meciuri incheiate la egalitate. Tip coleric, boss-ul moldovenilor a inceput de mai mult timp sa reclame arbitrajele de care a beneficiat echipa sa, considerandu-l drept principal vinovat pentru eventualele gafe ale arbitrilor pe presedintele CCA, Ion Craciunescu. Daca pana acum s-a marginit sa nu raspunda afirmatiilor facute de Porumboiu, ieri, Craciunescu a dezvaluit ca il va da in judecata pe fostul sau prieten.

JIGNIRI REPETATE
Presedintele CCA a confirmat intentia de a se adresa justitiei: "Pentru reprosurile facute la adresa prestatiei arbitrilor care au condus meciurile Vasluiului in aceste prime zece etape, am decis ca joi sa convoc o sedinta a CCA, in care sa analizam toate fazele incriminate de aceasta echipa de la inceperea campionatului. Oricum, o sa cer Comisiei de disciplina a FRF sanctionarea lui Adrian Porumboiu, asta in plan sportiv. In plan personal, am decis sa-l dau in judecata pentru ca m-a jignit in mod repetat", a spus Craciunescu.

"E PROCESOMAN"
In replica, Adrian Porumboiu a spus ca nu se teme de consecinte. "Nu mai pot eu ca ma da Craciunescu in judecata. Il dau si eu in judecata, sa raspunda pentru punctele pe care le-a pierdut FC Vaslui din cauza arbitrilor. Este un procesoman, dar ar face bine sa nu mai dea teme la arbitri. Sa-i fie rusine! Incepand cu meciul de la Bistrita, am tot fost tocati de arbitri, cu exceptia lui Corpodean. Cand nu va mai conduce CCA, Craciunescu o sa ramana pe holurile tribunalelor, asta va fi ocupatia lui", a contrat Porumboiu.
×
Subiecte în articol: sport craciunescu