x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Generaţia de aur = Păpuşici la înaintare? (video)

Generaţia de aur = Păpuşici la înaintare? (video)

08 Sep 2008   •   00:00

În cadrul emisiunii Recursul etapei Florin Prunea şi Gică Popescu au avut un schimb de replici tăioase, acuzîndu-se reciproc de susţinerea unor interese de grup, oferind o imagine cît se poate de clară a crizei de identitate în care începe să se scufunde fotbalul românesc.



În cadrul emisiunii Recursul etapei Florin Prunea şi Gică Popescu au avut un schimb de replici tăioase, acuzîndu-se reciproc de susţinerea unor interese de grup, oferind o imagine cît se poate de clară a crizei de identitate în care începe să se scufunde fotbalul românesc.

Diferendul a fost generat de o declaraţie a lui Popescu în care acesta critica echipa managerială a FRF.

Florin Prunea: Gică, ce cauţi printre aceşti oameni ? Nu vei fi decît omul lor. Cînd te-ai dus la fisc cu 400 de mii euro a fost cineva lînga tine ?. Tu faci parte din altă lume. Ai fost un fotbalist de 10 de ori mai bun decît mine. De ce stai lîngă impresari anchetaţi penal. Nu sunt de teapa ta".

Gică Popescu: Voi credeţi că eu fac parte dintr-o anumită echipă, nu am niciun interes să fac parte dintr-o strategie, aşa cum îţi trece ţie prin cap. Rămîn în domeniul în care sunt eu acum, nu vreau să mă întorc în fotbal. Probabil la voi în federaţie există o teamă că o să vin eu la conducere. Sunt prieten cu Giovani, nu fac parte din nicio strategie. Nu mă interesează nicio funcţie la FRF.

Florin Prunea: Ce să cauţi tu la DNA? Locul tău nu este acolo. Mie nu mi se pare normal să te bage pe tine în faţă, să se folosească de imaginea ta. Au fost acte care te-au condamnat. Tu ai încălcat regulamentul, ţi-ai însuşit sume din transferurile jucătorilor. Vezi-ţi de afacerile tale şi lasă-i.

Gică Popescu: Sunt lucruri urîte cele pe care le faci acum. O astfel de discuţie trebuia să o avem în particular. Eu cred că e altcineva în spatele tau acum, la această intervenţie. Daca eu aş fi fost 50 la sută cum spui tu, astăzi aş fi fost preşedintele FRF.

Florin Prunea: Lasă-i Gică să se ducă unde le e locul. Apără-te pe tine. Ştii cum te priveşte toată lumea. Lasă-i în pace, că şi-au însuşit banii cluburilor. Ăştia care au fost miliţieni şi au vîndut rugina de la fabrici dau lecţii de moralitate. Tu eşti păpuşica lor, Gică. Eşti tot timpul scos la înaintare.

Ulterior,Florin Prunea a clarificat, la Fanatik Show, o parte din acuzaţiile pe care le-a lansat la adresa fostului coechipier:
"La ceea ce se intimpla acum in Romania, la anarhia din jurul fotbalului, rezultatele nu sint deloc intimplatoare. Eu am ramas insa dezgustat de un fost mare fotbalist, Gica Popescu, care era alaturi de persoane care fac carare la DNA. El a fost bagat mereu la inaintare de acei oameni in mai multe situatii, intai la Dinamo, apoi in cazul Bratu. Nu poate el sa vina sa ne dea lectii de moralitate. Sa stea linistit sa-si rezolve problemele cu justitia, pe care ii doresc sa le solutioneze cu succes. Dar nu se poate ca dupa fiecare insucces al echipei nationale sa iasa in fata mereu aceeasi echipa si ne dea lectii de moralitate.
Mi-a cerut demisia, dar eu nu vreau sa stau aici 20 de ani. Daca nu-mi fac treaba, atunci presedintele federatiei poate sa ma demita. Dar eu am venit aici ca sa muncesc. Echipa din care fac parte acum nu va putea fi zdruncinata, deoarece noi chiar muncim si avem si rezultate".

×
Subiecte în articol: sport