x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigi Becali: "Semedo, va fi jucătorul Stelei pentru următorii patru ani"

Gigi Becali: "Semedo, va fi jucătorul Stelei pentru următorii patru ani"

01 Sep 2008   •   00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că a ajuns la un acord financiar cu mijlocaşul Antonio Semedo, iar acesta va evolua pentru gruparea din Ghencea în următorii patru ani.

"Ne-am înţeles cu Semedo, el va fi jucătorul nostru pentru următorii patru ani. Sper să fie un transfer



Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că a ajuns la un acord financiar cu mijlocaşul Antonio Semedo, iar acesta va evolua pentru gruparea din Ghencea în următorii patru ani.

"Da, Semedo este al Stelei pentru patru ani. Insa a fost mai complicat, voiam sa renunt. De ce? La doua noaptea, dupa atatea ore de negocieri, am spus gata, domne', la revedere si cu asta basta. Impresarul zicea <>. I-am explicat ca noi deja platim bani pe el, 950.00 de euro. Saracul Semedo nici nu a venit, ii era jena si a trimis impresarii.

Pai, si impresarii voiau bani. Adica, stati sa va bateti cu mine timp de atatea ore ca sa va dau bani voua? Va dati seama ca m-am enervat si eram cat pe ce sa renunt. Dar ma gandeam la baiat, era umilinta pentru el, ca venise pana aici, iar fanii lor l-ar fi huiduit daca s-ar fi intors. Si impresarul nu a luat nici un ban
"

Despre transferul lui Ogăraru patronul Stelei a declarat: "Încă nu am reuşit să ajungem la un acord, vom vedea în cursul acestei zile când continuăm negocierile. Vrea salariu mai mult decât Mirel Rădoi. Păi nu pot să îi dau cât căpitanului."

Conform lui Becali, Semedo va avea la Steaua un salariu anual de 250.000 de euro şi va fi trecut pe lista UEFA pentru grupele Ligii Campionilor. , Formaţia din Ghencea va plăti, în schimbul fotbalistului, CFR Cluj suma de 950.000 de euro plus TVA.

În vârstă de 29 de ani, Semedo a fost achiziţionat de CFR Cluj în 2006 de la gruparea portugheză Estrela Amadora pentru 250.000 de euro şi mai avea contract cu gruparea ardeleană până vara viitoare. Până acum, fotbalistul a evoluat în 68 de meciuri în Liga I şi a înscris 13 goluri.

×
Subiecte în articol: sport semedo