x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigi Becali: "Sînt foarte fericit că Dinamo şi Rapid au fost eliminate"

Gigi Becali: "Sînt foarte fericit că Dinamo şi Rapid au fost eliminate"

03 Oct 2008   •   00:00

"Sînt foarte fericit. Nu mă interesează coeficientul. Noi o să luăm campionatul şi jucăm în Liga Campionilor şi chiar dacă nu intrăm direct, sîntem cap de serie în turul preliminar."



"Sînt foarte fericit. Nu mă interesează coeficientul. Noi o să luăm campionatul şi jucăm în Liga Campionilor şi chiar dacă nu intrăm direct, sîntem cap de serie în turul preliminar. Nu avem nici o grijă că adversarele au scăpat de o competiţie suplimentară. Dacă facem o analiză, Stelei mai trebuie să-i revină cîţiva jucători accidentaţi şi nu mă tem de nimic. Nu m-a surprins eliminarea lui Dinamo, ce şanse avea ei. Se aşteptau să treacă, dar socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din tîrg. Totuşi, locul lor din Liga I nu e mincinos. Sînt pe primul loc pe merit. Dar să vedem la finalul turului şi al campionatului ce se va întîmpla", a spus Becali la GSPTV.

Becali: "Eu i-am zis lui Taher să-l demită pe «Paseiro»"
"«Paseiro» e pe linia de centură. Eu nu l-am învăţat la rău pe Taher atunci cînd i-am zis să intre în fotbal, pentru că lui îi place reclama de care are parte, că vin o grămadă de camere pe el. Dar el nu m-a ascultat. Eu l-am sfătuit acum să-l dea afară pe «Paseiro». O să-i dea Taher banii din clauză, care e problema?", a dezvăluit Becali la GSPTV.
www.gsp.ro

×
Subiecte în articol: sport