x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gimnastica - CE / Doar argint pentru romance

Gimnastica - CE / Doar argint pentru romance

30 Apr 2006   •   00:00

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei s-a clasat ieri pe locul secund la Campionatul European de Gimnastica.

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei s-a clasat ieri pe locul secund la Campionatul European de Gimnastica.
Desi a intrecut marea rivala Rusia, echipa noastra a fost depasita surprinzator de Italia, care a devenit noua campioana continentala. Dupa cele patru schimburi, Romania a acumulat 175,125 puncte, fiind depasita cu doar o zecime de italience, cea mai mica diferenta inregistrata la o competitie majora in ultimii ani. Pe locul al treilea s-a clasat Rusia, cu 173,375 puncte.

CONCURS. Echipa noastra, formata din Sandra Izbasa, Steliana Nistor, Catalina Ponor, Florica Leonida si Alina Stanculescu, s-a calificat in finala tot de pe locul doi, fiind intrecuta in concursul preliminar, dupa Rusia. Romancele au dominat intrecerea de ieri, conducand pana la ultimul aparat, fiind depasite dupa ultima nota de Italia.

FINALE. Ultima sansa a Romaniei de a obtine o medalie de aur la aceasta competitie este reprezentata de concursul pe aparate de astazi. Tara noastra va avea reprezentante in toate cele patru finale: Sandra Izbasa la sarituri, barna si sol, Catalina Ponor la barna si sol si Steliana Nistor la paralele.

×
Subiecte în articol: sport