x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gimnastica - Decorati de Basescu

Gimnastica - Decorati de Basescu

de Madalina Corbeanu    |    17 Sep 2006   •   00:00

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a conferit Federatiei Romane de Gimnastica Ordinul Meritul Sportiv Clasa I, cu ocazia implinirii a 100 de ani de activitate. La ceremonia de la Cotroceni a participat Nadia Comaneci, dar si alte foste mari campioane.

ONORURI. Traian Basescu a ciocnit o cupa cu sampanie cu fostele mari campioane

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a conferit Federatiei Romane de Gimnastica Ordinul Meritul Sportiv Clasa I, cu ocazia implinirii a 100 de ani de activitate. La ceremonia de la Cotroceni a participat Nadia Comaneci, dar si alte foste mari campioane. Federatia Romana de Gimnastica a sarbatorit ieri implinirea a 100 de ani de la infiintare, prilej cu care a fost decorata la Palatul Cotroceni de presedintele Romaniei, Traian Basescu, cu Ordinul Meritul Sportiv Clasa I. Decoratia a primit-o, in numele FRG, presedintele forului, Adrian Stoica. Basescu l-a decorat si pe antrenorul lotului feminin de gimnastica al Romaniei din perioada 1982-1990, Adrian Goreac, cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Comandor.

SERVICIU INTORS. Presedintele tarii a primit din partea FRG trofeul "Nadia Comaneci", care i-a fost inmanat chiar de fosta gimnasta. Seful statului a precizat ca va lasa trofeul la Palatul Cotroceni, pentru ca "acesta nu i-a fost oferit lui Traian Basescu, ci presedintelui Romaniei". La Palatul Cotroceni au fost prezente foste si actuale glorii ale gimnasticii Romanesti, printre care Ecaterina Szabo, Daniela Silivas, Gina Gogean, Lavinia Milosovici, Claudia Presecan, Simona Amanar, Maria Olaru, Andreea Raducan, Oana Ban, Monica Rosu si Catalina Ponor. Au mai fost prezenti, printre altii, presedintele Federatiei Internationale de Gimnastica, Bruno Grandi, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu, presedintele ANS, Florian Gheorghe, precum si consilierii prezidentiali Octavian Belu si Mariana Bitang, fosti antrenori ai lotului national feminin de gimnastica.

×
Subiecte în articol: sport basescu preşedintele gimnastica