x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport GLORIA BISTRIŢA – RAPID 1-3 - Expres Giuleşti. Fără echivoc!

GLORIA BISTRIŢA – RAPID 1-3 - Expres Giuleşti. Fără echivoc!

de Marius Mihalcea    |    02 Mar 2009   •   00:00

Viitorul incert al clubului nu i-a împiedicat pe giuleşteni să bifeze primul succes din acest retur, facilitat însă de prestaţia mediocră a ardelenilor.



Momentul-cheie al meciului de la Bistriţa s-a consumat la jumătatea primei reprize, pe parcursul unui singur minut, când Gloria a ratat uluitor, iar Rapid a deschis scorul pe contra­atac.

Ce s-a întâmplat atunci? Roman a scăpat singur cu portarul Elinton Andrade, dar a ales o variantă total nepotrivită, în locul unui şut pasându-i lateral lui C. Petre. Acesta s-a bâlbâit la rândul său şi a trimis slab, fără probleme pentru portarul bucureştenilor.

La faza imediat următoare, Cesinha i-a centrat perfect în careu lui Djalovic, iar sârbul a înscris simplu în stânga lui Tătăruşanu. Şapte minute mai târ­ziu, Cesinha a dejucat pasul la ofsaid al a­dor­mitei defensive bistriţene şi a majorat dife­ren­ţa. Finalmente, după ce trupa lui Ioan Ovidiu Sabău a redus din handicap, prin J. Petro, "cap" sub transversală, după o lovitură de colţ, J.P. Andrade a risipit emoţiile rapi­diş­ti­lor, punc­­tând cu latul pentru 3-1.

×
Subiecte în articol: sport