x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gloria Bistriţa - "U" Craiova 0-1:Oltenii au spart gheaţa şi in deplasare

Gloria Bistriţa - "U" Craiova 0-1:Oltenii au spart gheaţa şi in deplasare

de Jurnalul National    |    06 Oct 2007   •   00:00
Gloria Bistriţa  -  "U" Craiova 0-1:Oltenii au spart gheaţa şi in deplasare
Sursa foto: Gazeta sporturilor/

Doar cu două victorii la activ, ambele obţinute acasă, Universitatea Craiova a invins in fieful lui Jean Pădureanu, cu scorul de 1-0

Doar cu două victorii la activ, ambele obţinute acasă, Universitatea Craiova a invins in fieful lui Jean Pădureanu, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Julius Wobay (foto stănga) in minutul 37, obţi-nănd primele trei puncte din campionat, in deplasare.

EVENIMENTE. Partida de la Bistriţa a fost presărată cu mai multe faze notabile. In minutul 10, atacantul bistriţean Cristian Coroian s-a accidentat in urma unui contact cu portarul Craiovei Mircea Bornescu, suferind o fractură de coastă cu străpungere de pleură. Apoi, in minutul 30 al partidei, căpitanul Universităţii, Mădălin Ciucă, a fost eliminat de centralul Florin Marcu pentru fault din postura de ultim apărător. Partida la care au asistat aproximativ 2.000 de spectatori a fost dominată de gazde, dar intervenţiile lui Bornescu şi nesiguranţa atacanţilor bistriţeni au făcut ca scorul să rămănă neschimbat pănă la finalul partidei. După meci, tehnicianul gazdelor, Ioan Ovidiu Sabău, s-a arătat nemulţumit de evoluţia elevilor săi. "O să analizez jocul, nu pot să trag acum nişte concluzii. Am avut foarte multe ocazii, dar mingea nu a vrut să intre in poartă. E bine pentru noi că va fi o pauză, pentru că va trebui să analizez indeaproape ce nu merge la echipă", a spus Sabău.

Dedicaţie

"Sunt fericit pentru aceste trei puncte şi le dedic familiei mele, soţiei şi băieţelului meu abia născut. Este o victorie de moral, aveam nevoie de aceste trei puncte ca de aer. Suporterii noştri ar trebui să aibă incredere in noi şi să ne fie alături şi la bine, şi la rău. Sunt sigur că am depăşit pasa neagră"

Mircea Bornescu portar Universitatea Craiova

×
Subiecte în articol: sport