x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gloria - FC Brasov 2-0 / "O victorie de sase puncte"

Gloria - FC Brasov 2-0 / "O victorie de sase puncte"

17 Apr 2005   •   00:00

Duelul zonei retrogradarii s-a incheiat cu victoria Gloriei, care a facut un pas urias catre mentinerea in Divizia A. Partida de la Bistrita a fost una tensionata, brasovenii irosind cateva ocazii favorabile in prima repriza.

MULTUMIT. Presedintele Gloriei, Jean Padureanu, si-a exprimat satisfactia imediat dupa incheierea meciului. "Este o victorie de sase puncte, nu de trei. Ma bucur foarte mult si-mi felicit echipa pentru jocul din repriza a doua. Pentru a putea juca in "Intertoto" avem de luptat cu echipe puternice, dar sper, dupa jocul de azi, ca vom avea puterea sa-i invingem", a declarat Padureanu. Antrenorul secund al gazdelor, Ion Balaur a spus: "Am facut o prima repriza modesta, dar poate din cauza presiunii si importantei acestui joc si a adversarului neasteptat de puternic. In repriza a doua parca ne-am eliberat si cativa jucatori de baza si-au facut datoria".

DEZAMAGIT. "In pauza i-am laudat pe jucatori pentru joc, desi, din pacate, nu am reusit sa inscriem. In repriza a doua am tratat cu totul altfel jocul. Am primit primul gol in urma unei greseli colective, pe o minge pierduta la mijlocul terenului. Mai rar vezi asa ceva. Am reusit "performanta" ca din doua lovituri libere si trei cornere sa facem cinci contraatacuri in care adversarul a ajuns la finalizare. E inadmisibil", a declarat antrenorul brasovenilor, Gabriel Stan. (Libiu Mateescu)

×
Subiecte în articol: sport