x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gloria - UTA 2-1 - Ingerul Coroian salvează Bistriţa

Gloria - UTA 2-1 - Ingerul Coroian salvează Bistriţa

13 Aug 2007   •   00:00
Gloria  -  UTA 2-1 - Ingerul Coroian salvează Bistriţa

Trupa bistriţeană a cucerit trei puncte vitale graţie celui mai experimentat, eficient şi mai constant jucător al său, Cristian Coroian. Acesta a marcat golul de 2-1 cu o execuţie de senzaţie, la doar o săptămănă după ce reuşise eurogolul remizei din Giuleşti.

Au marcat: Frăsinescu (’30), Coroian (’77) / Edson (’56)

Stadion: "Gloria"

Spectatori: 1.500

Arbitri: Cristina Dorcioman 7 - I. Popa 4, D. Hărlab 5

Eliminat: Fl. Dan (’63)

Trupa bistriţeană a cucerit trei puncte vitale graţie celui mai experimentat, eficient şi mai constant jucător al său, Cristian Coroian. Acesta a marcat golul de 2-1 cu o execuţie de senzaţie, la doar o săptămănă după ce reuşise eurogolul remizei din Giuleşti. In minutul 69, după o intervenţie a portarului Mărne asupra lui Tilincă, asistentul Ionuţ Popa a semnalizat eronat penalty pentru Gloria, decizie anulată corect de arbitra de centru, Cristina Dorcioman, debutantă in Liga 1.

FAIR-PLAY. "Vreau să felicit brigada de arbitri. Mă bucur foarte mult că arbitrul Cristina Dorcioman a luat decizia de a anula acel 11 metri şi o felicit pentru curajul pe care l-a avut, fiindcă Gloria nu are nevoie de aşa ceva, de un astfel de ajutor, şi nu m-aş fi putut bucura de o victorie obţinută la un astfel de penalty. Nu putem interpreta arbitrajul unei femei care nu poate fi coruptă şi care şi-a făcut treaba, după mine, aşa cum a ştiut, foarte bine. Este un inceput şi pentru ea şi trebuie să incurajăm astfel de oameni", a declarat, plin de fair-play, antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabău.

ECHIPELE

Gloria: Tătăruşanu 5 - Frăsinescu 6 (’66 Băd 6), Abrudan 6, D. Toma 6, Sepsi 5 - Dumitra 5, Nalaţi 6, Ragipovici 5 (’60 Damian) - Tilincă 5, Coroian 7, Sg. Costea 5 (’46 R. Dobre 5). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

UTA: Mărne 5 - Chiţa 5, I. Miu 5 (’82 I. Bălan 5), D. Chiriţă 6 Simao (’82 M. Ilie) - Hidişan 6 (’67 Roszel 5), C. Todea, N. Varga 6, Fl. Dan 5 - Bălţoi 5, Edson 7. Antrenor: Marius Lăcătuş

Nemulţumire

Antrenorul echipei UTA, Marius Lăcătuş, s-a declarat nemulţumit de faptul că rezultatul nu reflectă realitatea de pe teren. "Nu cred că ceea ce s-a petrecut in teren este conform cu realitatea rezultatului, fiindcă am făcut un joc bun. Continuăm insă cu aceste greşeli şi mă refer in primul rănd la fazele fixe, la faptul că la duelurile unu la unu in preajma careului incă suferim, deşi acest lucru nu ar trebui să se intămple, avănd in vedere experienţa şi valoarea jucătorilor pe care ii avem in centrul defensivei şi al terenului", a spus Lăcătuş.

×
Subiecte în articol: sport