x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport GRUPA C / ŞAHTIOR – BARCELONA 1-2 • Ghinion, marca Mircea Lucescu

GRUPA C / ŞAHTIOR – BARCELONA 1-2 • Ghinion, marca Mircea Lucescu

de Daniel Stan    |    03 Oct 2008   •   00:00
GRUPA C / ŞAHTIOR – BARCELONA 1-2 • Ghinion, marca  Mircea Lucescu

Finalul partidei de la Doneţk l-a "uitat" minute bune pe Mircea Lucescu pe banca tehnică, fără reacţie la cele întâmplate în ultimele cinci minute ale partidei cu Barcelona.



Finalul partidei de la Doneţk l-a "uitat" minute bune pe Mircea Lucescu pe banca tehnică, fără reacţie la cele întâmplate în ultimele cinci minute ale partidei cu Barcelona.

Tehnicianul român, care şi aşa trece prin momente grele la Şahtior, nu înţelegea cum de tot ghinionul din lume s-a abătut în ultimul timp asupra lui. Totul începuse perfect pentru "Il Luce", cu o echipă spaniolă băgată în corzi şi cu golul reuşit de brazilianul Ilsinho exact când trebuia (’45). Scenariul s-a păstrat şi după pauză, cu Şahtior irosind situaţii la poarta lui Valdes. Însă a venit blestemul ultimelor minute, la fel cum s-a întâmplat cu Sevilla, anul trecut în "optimile" Cupei UEFA, sau etapa trecută pe teren propriu, cu Metalurg Doneţk. Mai întâi, portarul Piatov i-a făcut lui Messi cadou golul de 1-1 (’87). Apoi, în al patrulea minut de prelungiri, acelaşi Messi, cu un gol superb, a semnat sentinţa. De acum este clar, zilele lui Lucescu la Doneţk sunt numărate. "Il Luce" a acuzat lipsa de fair-play a spaniolilor, înainte de golul secund, care ar fi trebuit să acorde mingea gazdelor la o aruncare de la margine. "Eu am cerut elevilor mei să continue acţiunea. Jucătorul lor a simulat faultul şi a tras de timp", a replicat Jose Guardiola, tehnicianul "Barcei".

×
Subiecte în articol: sport