x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal - Adversari foarte puternici

Handbal - Adversari foarte puternici

de Vlad Ionescu    |    28 Noi 2007   •   00:00
Handbal - Adversari foarte puternici

Echipele masculine Steaua, UCM Reşiţa şi Poli Izometal Timişoara au aflat ieri cu cine vor juca la primăvară, in optimile de finală ale competiţiilor continentale.

Echipele masculine Steaua, UCM Reşiţa şi Poli Izometal Timişoara au aflat ieri cu cine vor juca la primăvară, in optimile de finală ale competiţiilor continentale.

In Cupa Cupelor, sorţii i-au scos in cale Stelei un adversar de calibru, MKB Veszprem, multiplă campioană naţională şi actuala deţinătoare a Cupei Ungariei. Veszprem, la care sunt legitimaţi mai mulţi jucători străini, intre care şi fostul pivot dinamovist Marian Cozma, a evoluat in acest sezon in Liga Campionilor şi a ocupat locul trei intr-o grupă cu Gummersbach (Germania), Celje (Croaţia) şi Valur Reykjavik (Islanda). "Nu sunt dezamăgit de tragerea la sorţi. Am dat de o echipă bună, dar şi Steaua e o echipă foarte bună. In condiţiile acestui adversar, nu ştiu căt mai putem să ne atingem obiectivul de a disputa finala", a declarat directorul tehnic Ştefan Birtalan. Meciul tur se va disputa in Ungaria, iar returul la Chiajna.

SUPĂRARE. UCM Reşiţa şi Poli Timişoara, reprezentantele noastre in Challenge Cup, nu au avut nici ele mai mult noroc la tragerea la sorţi de la Viena. Reşiţenii vor intălni pe RK Moslavina Kutina, reprezentanta şcolii de handbal croate, in timp ce timişorenii vor da piept cu Fram Reykjavik, din Islanda. UCM va juca primul meci pe teren propriu, iar Poli in deplasare. "Sunt puţin supărat, pentru că putea fi mai bine. Croaţii au şanse de 51%, iar noi doar 49%, deoarece returul se joacă la ei. Pe teren propriu sunt o forţă, dovadă că ultimul meci l-au căştigat la 18 goluri diferenţă", a declarat antrenorul Aihan Omer, care şi-a prelungit contractul cu UCM pănă in 2011.

GLUMEŢ. La răndul său, Eugen Bota, tehnicianul lui Poli, a spus: "Am avut noroc din punct de vedere cultural, pentru că vom vizita Islanda, dar şi pentru că vom intălni o echipă de la care avem ce invăţa. Asta nu inseamnă că plecăm cu găndul la o infrăngere. Ne vom vinde foarte scump pielea". Meciurile se vor disputa in zilele de 9/10 şi 16/17 februarie.
×
Subiecte în articol: sport