x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal: Clujencele vor revanşa

Handbal: Clujencele vor revanşa

de Vlad Ionescu    |    14 Noi 2007   •   00:00
Handbal: Clujencele vor revanşa
Sursa foto: MIRCEA ROSCA /

Echipa feminină "U" Jolidon Cluj va intălni pe Naisa Niş in optimile de finală ale Cupei Cupelor, iar Rulmentul pe Debrecen.

Echipa feminină "U" Jolidon Cluj va intălni pe Naisa Niş in optimile de finală ale Cupei Cupelor, iar Rulmentul pe Debrecen.

Sezonul trecut, ardelencele au pierdut finala Challenge Cup in faţa Naisei Niş, după o dublă manşă dramatică. Jolidon căştigase primul joc cu 32-23, dar au cedat in retur cu 30-21, sărboaicele cucerind trofeul datorită numărului mai mare de goluri inscrise in deplasare. Acum cele două echipe se vor intălni in Cupa Cupelor, in "optimi", Jolidon avănd ocazia de a-şi lua revanşa. "Consider că am avut parte de o tragere la sorţi bună. Vrem să demonstrăm că ce s-a intămplat in finală a fost un accident. Vrem să jucăm ambele meciuri la Cluj, dar nu cred că adversarele vor accepta", a declarat directorul sportiv Mircea Cucuian.

GHINION. In aceeaşi competiţie, Rulmentul Braşov va infrunta un adversar de calibru, DVSC Debrecen (Ungaria). "Niciodată nu am avut noroc la tragerea la sorţi. Noi am avut adversari slabi doar cănd toate echipele erau slabe. Dar, cănd ai obiective indrăzneţe, este de aşteptat să ai in faţă adversari puternici. Trebuie să avem incredere in noi şi in forţa grupului", a spus antrenoarea Mariana Tărcă. In Challenge Cup, Tomis Constanţa va primi replica formaţiei ABU Baku (Azerbaidjan), iar Dunărea Brăila va intălni pe DHK Zora Olomouc (Cehia). "Nu ne putem lăuda cu o tragere la sorţi favorabilă. Dacă trecem de Baku, care se confundă cu naţionala Azerbaidjanului, cred că vom avea o misiune mai uşoară in continuare. Şansele noastre de calificare sunt de 60 la sută", a declarat preşedintele Tomisului, Gheorghe Slavu. Meciurile tur se vor disputa la 9 sau la 10 februarie, iar returul o săptămănă mai tărziu.

vlad.ionescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport