x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal / Cupele europene: Obligate sa castige

Handbal / Cupele europene: Obligate sa castige

de Vlad Ionescu    |    24 Mar 2007   •   00:00
Handbal / Cupele europene: Obligate sa castige

Cotata drept una dintre favoritele la castigarea Cupei Cupelor, Oltchim are nevoie de o victorie la cel putin sase goluri diferenta in fata croatelor de la Podravka Koprivnica pentru a ajunge in semifinale.

Infrangerea de saptamana trecuta, de la Koprivnica, scor 27-32, nu i-a cazut deloc bine lui Gheorghe Tadici. Vulcanicul tehnician a tunat si a fulgerat impotriva elevelor sale, principalele vizate fiind veteranele Dinu, Luca si Ardean, care au jucat sub posibilitati. Intre timp, lucrurile s-au mai linistit, iar optimismul si-a facut loc in tabara valceana. "Daca vom elimina doar un sfert din greselile pe care le-am facut in Croatia vom castiga la cel putin 7 goluri diferenta", este de parere capitanul echipei, Steluta Luca. In Challenge Cup, "U" Jolidon Cluj se poate considera deja in semifinale, dupa ce a invins in prima mansa, cu 34-21, pe Tomis Constanta. Returul de maine, de pe Litoral, se anunta dificil pentru gazde, care au ramas fara antrenorul Dumitru Musi, intrat in concediu. Jucatoarele au fost sanctionate financiar, iar conducerea se gandeste sa remanieze lotul la finalul sezonului. In aceeasi competitie, HCM Roman joaca in deplasare cu Cercle Dijon, avand de aparat avantajul luat in tur, cand s-au impus cu 24-18. In Cupa EHF, Rulmentul Brasov este practic iesita din cursa. Invinsa acasa de Zvezda Zvenigorod, scor 19-25, campioana Romaniei nu poate spera decat la un scor cat mai strans pe terenul rusoaicelor.

BAIETI. La masculin s-a ajuns deja in faza semifinalelor, in care suntem reprezentati de UCM Resita, in Challenge Cup. Echipa lui Aihan Omer joaca acasa cu Zaglebie Lubin, proaspata campioana a Poloniei, returul fiind programat saptamana viitoare. De precizat ca trofeul Challenge Cup este detinut de catre Steaua.

PROGRAM
FEMININ
  • Cupa Cupelor
    Oltchim Rm. Valcea – Podravka Koprivnica – azi, 18:00 (TV Sport)
  • Cupa EHF
    Zvezda Zvenigorod – Rulmentul Brasov – azi, 16:00
  • Challenge Cup
    Tomis Constanta – "U" Jolidon Cluj – maine, 13:00 (TV Sport)
    Cercle Dijon – HCM Roman – maine, 16:30

    Masculin
  • Challenge Cup
    UCM Resita – Zaglebie Lubin – maine, 11:00 (TV Sport)
  • ×
    Subiecte în articol: sport challenge cup