x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal feminin: Nurnberg - Oltchim / Ora adevarului

Handbal feminin: Nurnberg - Oltchim / Ora adevarului

14 Feb 2007   •   00:00

Handbalistele de la Oltchim Rm. Valcea vor pleca spre Germania, vineri, 16 februarie, chiar in preziua jocului, cu un avion care va decola de la Sibiu si va ateriza chiar la Nurnberg. Mansa tur din optimile Cupei Cupelor, Nurnberg - Oltchim este programata sambata, 17 februarie, iar returul o saptamana mai tarziu, la Valcea. Oltchimul se va intoarce sambata seara, tot pe calea aerului. Singurul care va face deplasarea cu masina este presedintele Ioan Gavrilescu, care, se stie, nu suporta sa zboare cu avionul.

DECISIV. Mansa tur din Germania, Nurnberg - Oltchim, va fi condusa de doua femei, Branka Maric si Zorica Gardinovacki din Serbia. Cele doua sarboaice au arbitrat impecabil in urma cu cinci ani, la Rm. Valcea, mansa tur din finala Cupei Cupelor, Oltchim - Lada Toljatti 32-27. In plus, Maric si Gardinovacki au oficiat in urma cu doi ani si la victoria Romaniei impotriva Danemarcei, la Mondialul din Rusia.

Initial, pentru meciul de la Nurnberg au fost desemnati doi ciprioti, inlocuiti a doua zi de EHF. "M-au arbitrat si pe mine sarboaicele de doua ori la Zalau, au fluierat corect. Nu vreau sa mai vorbesc altceva de arbitraj" a spus Tadici. Oficialii clubului valcean spera sa nu se mai repete istoria cu Cornexi Alcoa, cand Oltchimul a fost defavorizat fatis in meciul disputat in deplasare.

Mansa retur, de la Rm. Valcea, va fi arbitrata de doi cavaleri ai fluierului din Belarus, Yudchys si Kot. Si acestia sunt bine cotati la EHF, arbitrand la ultimul Mondial masculin, din Germania, dar si o semifinala de Liga Campionilor in sezonul trecut. Pentru Oltchim, dar si pentru pleiada de internationale aflate sub comanda lui Gheorghe Tadici, aceasta dubla mansa este considerata "ora adevarului". Oficialii valceni sunt convinsi ca, daca vor trece de Nurnberg, sansele de a cuceri Cupa Cupelor sunt foarte mari.

×
Subiecte în articol: sport oltchim nurnberg