x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal Feminin - Start cu dreptul, 44-21 cu Japonia

Handbal Feminin - Start cu dreptul, 44-21 cu Japonia

de Vlad Ionescu    |    29 Mar 2008   •   00:00
Handbal Feminin - Start cu dreptul, 44-21 cu Japonia

În prima zi a turneului preolimpic, găzduit de sala Polivalentă din Bucureşti, echipa României a întâlnit Japonia, în faţa căreia s-a impus cu scorul de 44-21. Tricolorele au intrat pe teren relaxate, permiţându-le asiaticelor să domine începutul de meci.

În prima zi a turneului preolimpic, găzduit de sala Polivalentă din Bucureşti, echipa României a întâlnit Japonia, în faţa căreia s-a impus cu scorul de 44-21. Tricolorele au intrat pe teren relaxate, permiţându-le asiaticelor să domine începutul de meci. Mici de înălţime, dar iuţi şi agile, japonezele conduceau la jumătatea primei reprize cu 11-7, însă total s-a dovedit doar un foc de paie. Un time-out cerut de antrenorul Gheorghe Tadici la momentul oportun a readus lucrurile pe făgaşul normal, astfel că la pauză România a intrat cu un avantaj confortabil, 18-12. În repriza secundă tehnicienii noştri au rulat întregul lot, dar diferenţa de scor a continuat să crească. Golurile României au fost marcate de Amariei (6), Neagu (5) (foto), Balint (5), Nechita (5), Brădeanu (5), Maier (4), Lecuşanu (4), Luca (3), Gâlcă (3), Bârsan (3), Meiroşu (1).

 

 

FINALĂ. În primul meci, Ungaria a învins Polonia cu scorul de 39-30. Astăzi, de la ora 17:00 (în direct la TVR 1), România întâlneşte Ungaria într-o adevărată finală a acestui turneu. O victorie în faţa Ungariei, echipă care ne-a învins în luna decembrie la Campionatul Mondial, ar echivala cu asigurarea în proporţie de 99 la sută a calificării la Jocurile Olimpice de la Beijing.

 

 

Relaxare

 

 

Ieri-dimneaţă, înaintea meciului cu Japonia, handbalistele tricolore au ieşit la plimbare în Parcul Tineretului. Pentru a le abate atenţia de la tensiunea turneului, antrenorul Gheorghe Tadici şi secundul Dumitru Muşi le-au permis jucătoarelor să se dea în maşinuţe, cei doi preferând să stea pe margine şi să privească. Distracţia a fost maximă, spre amuzamentul puţinilor trecători aflaţi în parc.

×
Subiecte în articol: sport