x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal - Finala incepe la Brasov

Handbal - Finala incepe la Brasov

26 Apr 2006   •   00:00
Handbal - Finala incepe la Brasov

In urma tragerii la sorti efectuate ieri la Viena, Rulmentul Brasov va juca pe teren propriu primul meci al finalei Challenge Cup cu Tomis Constanta, la 13 mai. Returul va avea loc la 21 mai, la Constanta.

ECHILIBRU. Jucatoarele echipei de la malul marii au revenit ieri din Islanda. Fetele spera sa aduca trofeul la Constanta. Mai rezervat, antrenorul Dumitru Musi crede ca echipa sa are sansa a doua: "Aceasta dubla calificare in finala e un vot de incredere pentru handbalul romanesc. Vreau sa cred ca, desi avem sanse mai mici, nu ne vom opri aici". In schimb, presedintele clubului Tomis, Stelian Slabu, o contrazice pe Mariana Tarca, antrenoarea brasovencelor considerand ca echipa sa este favorita: "Tarca a spus ca va fi un meci usor cu noi, dar eu zic ca va fi unul echilibrat". (Madalina Corbeanu)

STEAUA N-ARE TEAMA
Chiar daca Steaua a pierdut primul meci al finalei Challenge Cup la handbal masculin in fata formatiei Sporting Club da Horta, 21-26, antrenorul Vasile Stanga este optimist: "Nu mi-e frica decat de echipa noastra. Putem castiga returul la mai mult de cinci goluri, dar trebuie sa fim atenti". A doua mansa a finalei va avea loc sambata, 29 aprilie, in Sala Polivalenta din Bucuresti, de la ora 17:15. Biletele se vor pune in vanzare incepand de azi, la casele de la Stadionul Ghencea si de la Sala Polivalenta, pretul unui bilet fiind de 150.000 de lei.

×
Subiecte în articol: sport