x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport HANDBAL – Oltchim a câştigat derby-ul cu Rulmentul

HANDBAL – Oltchim a câştigat derby-ul cu Rulmentul

de Vlad Ionescu    |    29 Sep 2008   •   00:00
HANDBAL – Oltchim a câştigat derby-ul cu Rulmentul

Echipa feminină Oltchim Râmnicu-Vâlcea a învins cu scorul de 31-25 pe Rulmentul Braşov, în etapa a 3-a a Ligii Naţionale. Oltencele au trei puncte avans în faţa marii rivale şi se îndreaptă spre un nou titlu.



Echipa feminină Oltchim Râmnicu-Vâlcea a învins cu scorul de 31-25 pe Rulmentul Braşov, în etapa a 3-a a Ligii Naţionale. Oltencele au trei puncte avans în faţa marii rivale şi se îndreaptă spre un nou titlu.

Victoria fetelor din Zăvoi nu a stat nici un moment sub semnul întrebării, acestea impunându-şi punctul de vedere încă din primele minute. Portarul Luminiţa Dinu (foto) s-a remarcat din nou prin intervenţii  sigure, iar în atac extremele Ramona Maier (11 goluri) şi Valentina Elisei (5) au semnat mai mult de jumătate dintre reuşitele gazdelor. Noua achiziţie a campioanei, unguroaica Gabriella Szucs, a punctat şi ea de patru ori, demonstrând că s-a integrat rapid în angrenajul echipei. De partea cealaltă, greul a fost dus de noile venite, Ionela Stanca şi Carmen Amariei, autoare a câte cinci goluri. Valeria Beşe, Adriana Olteanu (Oltchim) şi Cristina Neagu (Rulmentul) nu au putut evolua în acest meci din cauza unor accidentări. În tribună a fost prezent şi noul antrenor al echipei naţionale, Radu Voina, care a reuşit să le convingă pe Luminiţa Dinu şi pe Steluţa Luca să revină la prima reprezentativă. “Amândouă mi-au spus că pot conta pe ele pentru Campionatul European din Macedonia. Mă bucur că au luat această hotărâre, pentru că naţionala încă are nevoie de ele două”, a spus reputatul tehnician.

Tadici, huiduit

Revenit pe banca tehnică a echipei HC Zalău cu 30-20, fostul selecţioner Gheorghe Tadici a fost primit cu ostilitate la Cluj, fiind huiduit pe toată durata meciului pe care echipa sa l-a pierdut cu 30-20 în faţa lui “U” Jolidon. Înaintea partidei el a avut un schimb dur de replici cu jucătoarea Mihaela Senocio, despre care la final a declarat că a ajuns la JO de la Beijing “pe pile”, prezenţa ei în lot fiind o mare eroare.

Steaua, învinsă

În etapa a 5-a a Ligii Naţionale masculine, Steaua a pierdut cu scorul de 33-32 meciul de pe teren propriu cu eterna rivală, Dinamo. După o primă repriză echilibrată, dinamoviştii s-au desprins la şase goluri, 30-24, iureşul de final al “roş-albaştrilor” neputând decât să limiteze proporţiile scorului. Din cauza unor probleme de sănătate, Cornel Oţelea, antrenorul Stelei, nu a fost la meci, echipa fiind condusă de Dumitru Berbece şi Nicolae Munteanu.

×
Subiecte în articol: sport