x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal - Oltchim este de neoprit

Handbal - Oltchim este de neoprit

de Vlad Ionescu    |    06 Noi 2007   •   00:00
Handbal - Oltchim este de neoprit

Invingătoare cu 32-22 in meciul din deplasare cu FTC Budapesta, vălcencele au şanse mari să treacă de grupele Ligii Campionilor.

Invingătoare cu 32-22 in meciul din deplasare cu FTC Budapesta, vălcencele au şanse mari să treacă de grupele Ligii Campionilor.

Nu doar diferenţa de scor, cea mai mare inregistrată pănă acum in grupele Ligii, ci mai ales maniera in care a fost obţinută această victorie arată că "galacticele" vor fi greu de oprit in actualul sezon. Apărarea, in frunte cu portarul Luminiţa Dinu, a funcţionat aproape fără greşeală, contraatacul a mers şi el, iar rezervele s-au ridicat de multe ori la valoarea titularelor. "Trebuie să felicit intreaga echipă, incepănd cu Luminiţa Dinu, care a făcut un meci excepţional. Au existat şi momente de cădere, dar jucătoarele nu sunt roboţi. Suntem fericiţi şi sper să trecem de grupe", a declarat după joc antrenorul Gheorghe Tadici.

CALCULE. După două runde, Oltchim este prima in grupa D, cu 4 puncte, fiind urmată de Viborg (Danemarca) şi Buducnost (Muntenegru), cu căte 2 puncte, şi de FTC Budapesta, cu 0 puncte. Vineri vălcencele primesc vizita celor de la Buducnost, pentru ca la 16 noiembrie să joace, tot acasă, cu FTC. Dacă va căştiga aceste partide, Oltchim va deveni prima echipă din Romănia ce va depăşi faza grupelor Ligii Campionilor.

CALIFICATE. Victoria Oltchimului a incheiat un week-end perfect pentru handbalul nostru feminin, care a obţinut victorii pe linie in Europa. "U" Jolidon Cluj şi Rulmentul Braşov s-au calificat in optimile de finală ale Cupei Cupelor. Prima a invins cu 40-18 şi 40-24 pe Dornbirn (Austria), iar cealaltă a trecut cu 32-24 şi 33-20 de Artas (Grecia). Dunărea Brăila merge şi ea mai departe in Challenge Cup, după 38-14 şi 36-23 cu Ljubuski (Bosnia). In aceeaşi competiţie, Tomis Constanţa a căştigat prima manşă cu Elpides Dramas (Grecia), scor 31-18, iar in Cupa EHF a dispus cu 29-26 de Ikast (Danemarca), meciurile retur fiind programate la sfărşitul acestei săptămăni

×
Subiecte în articol: sport