x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Herea mai are de aşteptat

Herea mai are de aşteptat

de Marius Mihalcea    |    17 Aug 2007   •   00:00
Herea mai are de aşteptat

Giuleştean cu acte in regulă de miercuri, cănd gruparea feroviară a inregistrat transferul său la LPF, Herea are puţine şanse să fie titular in meciul cu Oţelul, de duminică, din runda a patra a Ligii 1.

RAPID - Mijlocaşul "bancar" este in urmă cu pregătirea fizică

Giuleştean cu acte in regulă de miercuri, cănd gruparea feroviară a inregistrat transferul său la LPF, Herea are puţine şanse să fie titular in meciul cu Oţelul, de duminică, din runda a patra a Ligii 1.

Â
Aproape sigur, in disputa cu gălăţenii tehnicianul "alb-vişiniilor", Cristiano Bergodi, il va utiliza pe flancul stăng al liniei mediene tot pe Ştefan Grigorie, chiar dacă ex-timişoreanul a fost foarte şters in primele trei meciuri oficiale disputate de giuleşteni in acest sezon. Grigorie, care risca să fie trecut pe linie moartă, este din nou in graţiile lui Bergodi, abia după golul pe care l-a marcat in disputa căştigată de Rapid, scor 2-1, pe terenul nou-promovatei, "U" Cluj, in runda precedentă.

INCREZĂTOR. In momentul de faţă in urmă cu pregătirea fizică, Ovidiu Herea este insă convins că va veni şi răndul său. "Ştiu că domnul Bergodi, cu care am mai lucrat la FC Naţional, şi-a dorit foarte mult să mă aibă la Rapid, insă sunt convins că nu voi avea parte de un tratament preferenţial aici, ci voi juca doar dacă merit. Totul depinde acum numai de mine. Trebuie să mă pregătesc foarte bine, iar apoi voi aştepta decizia antrenorului", a declarat fostul internaţional de tineret. Chiar dacă in ultima lună de zile s-a pregătit doar la sala de forţă, nelucrănd deloc cu mingea, Herea este optimist: "Cred că in trei săptămăni o să intru in ritm. Colegii m-au primit foarte bine, am dat peste un grup foarte unit, dar sper că acelaşi tratament o să mi-l acorde şi suporterii. Eu mi-am dorit să vin la Rapid incă dinainte de a fi prezentat oficial de cei de aici, insă, din păcate, nu s-a rezolvat totul chiar atăt de repede. Eu n-am nici o vină pentru că lucrurile s-au tergiversat atăt de mult".

Â

OBIECTIVE. Chiar dacă Rapidului nu i se dau prea multe şanse la căştigarea campionatului, Herea visează ca la finalul actualei stagiuni să sărbătorească cucerirea primului său trofeu: "Imi doresc să ne atingem toate obiectivele pe care ni le-am propus, căştigarea titlului, cucerirea Cupei Romăniei şi calificarea in primăvara europeană". Ovidiu Herea are şanse mari să debuteze pentru gruparea de sub Podul Grant duminică, in meciul cu Oţelul Galaţi, din Giuleşti, cănd Cristiano Bergodi il va trece, mai mult ca sigur, pe foaia de joc, insă, pentru inceput, din postura de rezervă.

A sosit Akapko

Cristiano Bergodi il va testa, incepănd de azi, pe francezul Serge Akapko. Aflat sub contract cu AJ Auxerre, jucătorul in vărstă de 19 ani a sosit ieri in Romănia, iar, dacă va da satisfacţie, gruparea giuleşteană il va imprumuta pănă la finalul sezonului. Akapko evoluează pe postul de fundaş, iar in urmă cu doi ani a cucerit cu "naţionala" de juniori a ţării sale, al cărei căpitan a fost, titlul de campion european. Aflat şi in atenţia lui Chelsea, tănărul jucător francez a preferat, la sugestia lui Daniel Niculae, un imprumut la Rapid in detrimentul divizionarei franceze Bastia, ce şi-l dorea tot sub formă de imprumut. "Daniel Niculae mi-a spus multe despre Rapid, mi-a spus că e un club puternic şi că are suporteri minunaţi, de aceea am ales să vin aici", a spus Akapko.

×
Subiecte în articol: sport herea