x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport HERTHA - STEAUA 0-0 / Steaua fara apus

HERTHA - STEAUA 0-0 / Steaua fara apus

de Florin Gongu    |    16 Dec 2005   •   00:00
HERTHA  -  STEAUA 0-0 / Steaua fara apus

In urma remizei albe obtinute aseara la Berlin, formatia din Ghencea si-a pastrat prima pozitie a clasamentului fara sa cunoasca infrangerea in Grupa C a Cupei UEFA.

Corespondenta din Berlin
In urma remizei albe obtinute aseara la Berlin, formatia din Ghencea si-a pastrat prima pozitie a clasamentului fara sa cunoasca infrangerea in Grupa C a Cupei UEFA.

Ultimul meci cu Protasov pe banca a reprezentat pentru Steaua o noua performanta. In fata unei formatii redutabile din Bundesliga, echipa din Ghencea a controlat tactic partida de la Berlin, lipsind putin ca "militarii" sa nu se intoarca in tara cu o noua victorie.

CONSECVENT. Desi Steaua era practic calificata in "saisprezecimi", tehnicianul ucrainean a ramas fidel principiului sau de a introduce pe teren o formula ofensiva. Evoluand cu dezinvoltura, romanii au trecut de mai multe ori pe langa deschiderea scorului, cele mai mari ocazii fiind irosite de Banel Nicolita si Victoras Iacob, ultimul trimitand balonul in bara in minutul 55, de la opt metri de poarta lui Fiedler. La fel de adevarat este insa si faptul ca Hertha a reprezentat o adevarata dezamagire pentru cei 15.000 de suporteri care au venit in tribunele Stadionului "Olimpic", elevii lui Gotz jucand haotic si neavand nici macar o singura ocazie clara de a inscrie.

SURPRIZA. In celalalt meci din Grupa C, Lens a obtinut o calificare miraculoasa in ultimul minut de joc, francezii invingand Sampdoria cu 2-1, gratie reusitei lui Jomaa. Prin acest rezultat, Lens a urmat Stelei in clasamentul final, in vreme ce Hertha a obtinut calificarea de pe locul 3.

ADVERSARI. Viitoarele formatii cu care se vor duela Steaua si Rapid vor fi aflate astazi, cand este programata tragerea la sorti. Potentialele adversare ale celor doua echipe romanesti calificate in primavara europeana sunt Slavia Praga, Lokomotiv Moscova, Litex Loveci, FC Basel, Herenveen si Bolton. De asemenea, Steaua, care va fi reprezentata de Marius Lacatus, mai poate intalni fosta adversara a giulestenilor, VfB Stuttgart, in vreme ce Rapid ar putea pica impotriva francezilor de la Lens.

DECLARATIE
"Le multumesc jucatorilor, copiilor mei, pentru ca, atat cat am fost la Steaua, s-a jucat un fotbal de valoare. Trebuie sa spun ca ma doare inima pentru ca trebuie sa plec de la aceasta echipa frumoasa, dar sper sa aiba aceleasi rezultate in continuare" - Oleg Protasov, antrenor Steaua
×
Subiecte în articol: sport steaua