x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport HERTHA - STEAUA / Speach de adio

HERTHA - STEAUA / Speach de adio

de Florin Gongu    |    16 Dec 2005   •   00:00
HERTHA  -  STEAUA / Speach de adio
Corespondenta din Berlin
Viitorul tehnician al lui Dniepr Dniepropetrovsk a confirmat ca intentioneaza sa ia cu el cativa jucatori de la Steaua, ex-sovieticii parand dispusi sa plateasca cinci milioane de euro pentru Mirel Radoi.

"Toti ne pregatim de ceva in aceste zile. Echipa sa mearga mai departe fara Protasov, iar Protasov sa antreneze alta echipa", a spus ieri, la Berlin, antrenorul Stelei, care aseara a stat pentru ultima oara pe banca formatiei campioane.

INTENTIE. Tehnicianul ucrainean a dezvaluit ca, in momentul in care va semna contractul cu Dniepr Dniepropetrovsk, se va gandi sa-si intareasca noua echipa cu jucatori de la Steaua: "Voi vedea ce probleme am acolo, ce necesitati are lotul. Pot sa va spun ca prima echipa spre care ma voi orienta sa aduc jucatori va fi Steaua". Desi n-a nominalizat nici un fotbalist, se pare ca principalul vizat pentru un transfer in Ucraina este Mirel Radoi, pentru care Dniepr ar fi dispusa sa plateasca 5 milioane de euro.

NEREUSITE. Fostul mijlocas al defunctei reprezentative URSS a recunoscut ca are mai multe regrete legate de mandatul sau din Ghencea: "N-am reusit aproape deloc sa schimb partitura sau sistemul de joc in timpul meciurilor. Dar pentru acest lucru aveam nevoie de rezerve mai valoroase".

INDUSTRIA HERTHA
La fel ca aproape toate echipele germane, Hertha Berlin este un mecanism perfect pus la punct. O adevarata industrie. Stadionul "Olimpic", inaugurat in august 1936, n-a fost insa locul nici unei performante notabile a celor din fosta RDG. Hertha a fost campioana in 1930 si 1931, iar in 1979 a jucat o semifinala de Cupa UEFA. Pe langa fotbal, clubul fondat in 1892 mai are sectii de box, tenis de masa si patinaj viteza, presedinte fiind fostul celebru international Dieter Hoeness.

×
Subiecte în articol: sport