x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport HIBERNIANS - DINAMO 0-4 / Vacanta in Malta

HIBERNIANS - DINAMO 0-4 / Vacanta in Malta

de Vicentiu Neagoe    |    14 Iul 2006   •   00:00
HIBERNIANS  -  DINAMO 0-4 / Vacanta in Malta

Dinamo a trecut la pas de echipa malteza, care nu le-a pus prea mari probleme.
Scorul a fost deschis foarte repede, inca din minutul 3, atunci cand Danciulescu a reluat din fata portii o minge deviata de un fundas maltez. Pana la pauza, cainii au mai avut o mare ocazie de a inscrie, dar bara s-a opus in minutul 34 la lovitura libera executata de Claudiu Niculescu.
A doua repriza a fost mult mai alerta, o data cu introducerea in teren a lui Ionel Ganea. Acesta a creat ambele goluri inscrise de Claudiu Niculescu, in minutele 58 si 59, pasand decisiv in fata portii aparate de "veteranul" Muscat, acolo de unde "Clau-gol" a indeplinit o simpla formalitate.
Scorul final a fost stabilit de fundasul Radu Stefan, care a impins in poarta un sut respins de portarul Muscat.
Antrenorul Mircea Rednic a utilizat urmatoarea formula: Moss - Blay, Moti, R. Stefan, Pulhac - Margaritescu, C. Munteanu (’56 Stanici), Paduretu (’70 Mihut), Tames (’46 I. Ganea) - Danciulescu, Cl. Niculescu. In minutul 90 Cosmin Moti a fost eliminat, in urma altercatiei cu un jucator maltez.

ROMANII, O.K.
Tot in turul 1 preliminar al Cupei UEFA, fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, a obtinut un rezultat foarte bun, 2-2, in Croatia, la Rijeka, cu noua sa echipa, Omonia Nicosia. Florentin Petre a pasat decisiv pentru golul inscris de un alt roman, Eugen Trica, in meciul castigat de TSKA Sofia cu 1-0 pe terenul albanezilor de la Dinamo Tirana. Omonia, cat si TSKA, au prima sansa la calificare.

×
Subiecte în articol: sport