x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hiddink vrea la Liverpool

Hiddink vrea la Liverpool

de Delia Gomoescu    |    15 Ian 2010   •   00:00

Potrivit presei engleze, Guus Hiddink este gata să renunţe la postul său de selecţioner al Rusiei pentru a prelua conducerea tehnică a lui Liverpool, adversara Unirii Urziceni în şaisprezecimile Europa League.



Antrenorul olandez trebuie mai întâi să obţină acordul lui Roman Abramovici şi al Federaţiei de Fotbal din Rusia. Patronul lui Chelsea este cel care îl plăteşte practic pe Hiddink prin intermediul Academiei Naţionale de Fotbal, fundaţie finanţată de miliardarul rus. "Este adevărat că aş dori să antrenez din nou în Anglia. Dar, în primul rând, trebuie să discut cu preşedintele federaţiei din Rusia înainte de a lua orice decizie. După tot suportul pe care l-am primit de la Roman Abramovici, le sunt dator ruşilor să discut orice mai întâi cu ei", a declarat Hiddink pentru site-ul dailymail.co.uk.

După ce a părăsit Liga Campionilor, Liverpool, adversara Unirii Urziceni în 16-imile Europa League, a fost eliminată miercuri şi din turul trei al Cupei Angliei, iar scaunul tehnicianului Rafa Benitez se clatină. Antrenorul spaniol va trebui sa încerce redresarea echipei cât mai repede posibil. Lucru deloc uşor având în vedere şi faptul că, în perioada următoare, "cormoranii" nu se vor putea baza pe trei jucători importanţi, toţi accidentaţi în meciul de Cupă cu Reading. Fernando Torres a suferit o ruptură de cartilaj la piciorul drept şi va fi supus unei intervenţii chirurgicale, urmând să lipsească aproximativ şase săptămâni. La rândul său, căpitanul Steven Gerrard are o întindere la muşchii ischio-jambieri şi va reveni peste două săptămâni, iar Yossi Benayoun a suferit o fractură costală şi va fi indisponibil aproximativ o lună.

×
Subiecte în articol: sport