x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Huzu a demisionat

Huzu a demisionat

de Florin Gongu    |    09 Dec 2005   •   00:00
Huzu a demisionat

In cursul zilei de ieri urma sa fie ales noul presedinte al CCA, post ramas vacant dupa demiterea lui Ion Craciunescu. Decizia finala va fi luata insa la 19 decembrie.

Prima surpriza la reunirea de ieri, coordonata de Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, a aparut o data cu primirea prin fax a demisiei lui Aron Huzu din cadrul CCA. Acesta, membru marcant al comisiei, nu a putut fi contactat ieri pentru a-si motiva decizia. Gestul sau este cu atat mai surprinzator, cu cat el era unul dintre favoritii ocuparii postului de presedinte al CCA.

REGULAMENT. In cadrul sedintei s-a prezentat un proiect pentru noul regulament de organizare si desfasurare a arbitrilor, elaborat de conducerea interimara numita dupa demiterea lui Craciunescu. Acesta nu s-a luat nici macar in discutie, deoarece multi dintre membri nu erau in cunostinta de cauza cu modificarile aduse. Din acest motiv, s-a instituit o comisie de centralizare a propunerilor membrilor CCA, care va fi condusa de Vasile Avram. Punctul de vedere final urmeaza sa fie avizat de compartimentul juridic al FRF si inaintat spre aprobare in sedinta Comitetului Executiv de la 19 decembrie.

INDECISI. Tot atunci se va vota si pentru noul presedinte al CCA. Interesant e ca ieri nici unul dintre cei prezenti nu si-a manifestat dorinta expresa de a deveni conducatorul arbitrajului romanesc. "Ramane sa ma mai gandesc. Pana pe 19 voi prezenta probabil un plan de masuri pentru redresarea arbitrajului. Ca mine, probabil ca vor mai face si altii. In functie de aceasta, ma voi decide". Cei 15 membri ai CCA se vor intruni in dimineata zilei de 19 pentru a-si stabili noul conducator. Propunerea va fi inaintata Comitetului Executiv, care urmeaza sa-l valideze.

CEI 15 MEMBRI
Prin demisia lui Aron Huzu, in CCA au ramas 15 membri: Nicolae Rainea, Nicolae Grigorescu, Vasile Avram, Gheorghe Constantin, Constantin Gheorghe, Mircea Salomir, Mircea Nesu, Ioan Igna, Dan Petrescu, Ion Muresan, Tudor Constantinescu, Dan Lazarescu, Marcel Lica, Gheorghe Moise si George Ionescu. Dintre acestia, la data de 19 august urmeaza sa se aleaga presedintele CCA, dar si cei patru vicepresedinti. Favoriti par a fi Avram, Grigorescu si Lazarescu.
×
Subiecte în articol: sport