x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Iancu: "Când l-am văzut azi pe Sandu, am crezut că e Abramburica"

Iancu: "Când l-am văzut azi pe Sandu, am crezut că e Abramburica"

12 Sep 2008   •   00:00

"Când l-am văzut azi pe Sandu, mi s-a părut că o văd pe Abramburica acum zece ani. Se încurca în hârtii, nici el nu mai ştia ce să zică. Dacă îl mai puneţi o dată să repete ce-a spus, n-ar mai reuşi, pentru că s-a încurcat în explicaţii."."Când l-am văzut azi pe Sandu, mi s-a părut că o văd pe Abramburica acum zece ani. Se încurca în hârtii, nici el nu mai ştia ce să zică. Dacă îl mai puneţi o dată să repete ce-a spus, n-ar mai reuşi, pentru că s-a încurcat în explicaţii.".

"Atât preşedintele, cât şi Kassai încep să vină către Timişoara, pentru că le e frică...îi obligă cazul penal pe care îl au în cârcă, că îşi pierd funcţiile. Sandu ne mângâie pe picioare, dar pe noi ne doare sufletul. Vom face tot ce depinde de noi pentru a le pune la dispoziţie organelor abilitate toate documentele necesare încât să se vadă că FRF a emis un document fals. Credeţi că Sandu e prost să vină în faţa instanţei cu o persoană care ştie că spune adevărul?".


Voi intra inapoi in fotbal dupa ce voi face dreptate
"Noi am acuzat federaţia de fals, uz de fals, înşelăciune şi abuz in funcţie si vor trebui sa dea socoteala. Daca vrea sa se disculpe in fata opiniei publice, Kassai sa vina la detectorul de minciuni.
Am depus toata documentatia la comisia de apel a FIFA, am luat legatura cu presedintele comsiei de disciplina a FIFA. Noua nici nu ni s-a dat dreptul la aparare, iar regulamentele ne dau sansa sa ne aparam si la comisia de apel a FIFA si la TAS. FIFA nu este Dumnezeu!

Avem o cerere prin care cerem sa ni se confirme ca noi avem toate drepturile prin asocierea cu domnul Boit.
Mi-as dori ca FRF sa fie dezafiliata, pentru ca putem construi alta federatie mai buna. Eu nu ma pot complace in aceasta situatie. Cei de la FRF au furat, au inselat. Domnul Sandu nu merita sa conduca echipa nationala si sa vorbeasca de tricolori.

Eu voi intra inapoi in fotbal dupa ce voi face dreptate. Cei de la FRF au avut tot timpul sa faca ceva pentru a rezolva problema, dar nu au facut pentru ca eu nu am mai corespuns, nu i-am mai dat bani lui Sandu.".
www.gsp.ro, www.prosport.ro

×
Subiecte în articol: sport sandu