x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ibra a executat Realul

Ibra a executat Realul

de Delia Gomoescu    |    01 Dec 2009   •   00:00
Ibra a executat Realul
Sursa foto: /Afp/Mediafax

Madrilenii nu au reuşit să-şi ducă la bun sfârşit visul de răzbunare. Deşi au făcut un joc aproape perfect, "albii" au plecat din nou învinşi de pe Camp Nou.

E adevărat că Barcelona nu a mai câştigat la scor, ca în urmă cu câteva luni pe Bernabeu, ci doar cu 1-0. Suficient însă ca băieţii lui Pep Guardiola să devină lideri în Primera Division. După pauză, tehnicianul catalanilor l-a aruncat în joc pe Zlatan Ibrahimovici, iar suedezului i-au trebuit doar cinci minute pentru a decide învingătorul.

"Cea mai mare pedeapsă pentru cel mai bun Real", a titrat cotidianul Marca la finalul confruntării. "Ibrahimovici a executat un Real care a jucat mai bine ca niciodată pe Camp Nou, dar a pierdut ca aproape întotdeauna. Barcelona a câştigat războiul lumilor graţie lui Ibra, care a părăsit banca în primele minute ale reprizei secunde ca să profite de o pasă a lui Dani Alves şi să-i pedepsească pe madrileni". La rândul său, antrenorul Manuel Pellegrini nu şi-a putut ascunde dezamăgirea: "Ceea ce meritam cel mai puţin era să pierdem.

Rezultatul nu corespunde cu ceea ce s-a întâmplat pe teren". Ambele formaţii au terminat meciul în inferioritate. Barcelona a evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 63, după eliminarea lui Busquets, iar Real a rămas în zece, după ce Diarra a văzut roşu în minutul 90.

 

Puyol, un colos în apărare
Cotidianul madrilen AS l-a desemnat pe Carles Puyol drept cel mai bun jucător din "El Clasico". "A fost un zid pentru atacanţii madrileni. A respins trei şuturi de aproape şi a fost perfect", a scris publicaţia spaniolă despre căpitanul Barcelonei. "Lordul meciului" a fost ales tot un jucător al catalanilor, Lionel Messi. "Pare imposibil să-i iei balonul. A condus ofensiva Barcelonei la 0-0 şi a stăpânit jocul după 1-0", notează AS. Mijlocaşul Realului, Lassana Diarra, a fost "durul meciului", iar Marcelo a fost desemnat "trompeta meciului".

×
Subiecte în articol: sport