x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Iftodi i-a stricat debutul

Iftodi i-a stricat debutul

15 Mar 2004   •   00:00

Gloria si FCM Bacau s-au luptat aprig pentru cele trei puncte puse in joc.

Avandu-l pe Iftodi in zi de gratie, bistritenii s-au impus meritat, presedintele Jean Padureanu declarand dupa meci: "Dupa victoria de azi, sunt sigur ca vom evita retrogradarea! ".

REVANSA RATATA. Dupa 0-3 in tur, bacauanii veneau la Bistrita sa-si recupereze punctele, ambele echipe aflandu-se intr-o situatie disperata. Noul antrenor al moldovenilor, Ionut Lupescu, nici nu se gandea ca debutul sau va fi stricat de fostul sau coechipier de la Dinamo, Daniel Iftodi. El a fost cel care a creat faza din minutul 28, cand a patruns in careu si a profitat de imprudenta lui Croitoru, si a obtinut penalty-ul din care Cristi Vlad a deschis scorul.

In ciuda posesiei superioare a bacauanilor din partea a doua, tot gazdele au fost cele care au punctat. In minutul 74, dupa o actiune de contraatac purtata pe traseul Minteuan - Negrean - Mandrean, ultimul a pecetluit scorul final.

Gloria se afla pe o panta ascendenta, gasind coordonatorul perfect dupa plecarea lui Sanmartean, Iftodi aratand ca la 36 de ani poate face fata cu brio in Divizia A. De partea cealalta, Lupescu pare sa aiba viata grea la Bacau, mai ales ca "briliantul " Cristea arata o mare apatie in joc.
( PAUL ANDONE - Bistrita )

Lupescu, suparat, Padureanu fericit

"Elevii mei au lasat de dorit din punctul de vedere al agresivitatii si al dorintei. Fata de meciurile de pregatire, Cristea a avut alta prestatie. Mi-as dori in echipa un jucator de calitatea lui Iftodi, care, la 36 de ani, iti poate decide de unul singur un meci", a spus mahnit, dupa meci, Ionut Lupescu. "Iftodi a fost cel mai bun jucator de pe teren si ma bucur ca a revenit la forma care l-a consacrat", a comentat, extrem de fericit, Jean Padureanu, despre jucatorul care a fost pana de curand in ograda Bacaului.

×
Subiecte în articol: sport iftodi